Βενιζέλος και Τσίπρας εντολοδόχοι του Σόρος

soros-tsipras-pasok

Την δουλικότητα και την πλήρης υποταγή των Πασοκοσυριζαίων ανέδειξε η συνάντηση τους στην Βουλή με τους ανθρώπους του ανθέλληνα σιωνιστή Τζορτζ Σόρος. Βενιζέλος και Τσίπρας που τους ενώνει το ίδιο πάθος για την εξουσία με οποιοδήποτε αντεθνικό κόστος πήραν “γραμμή” από το μεγάλο αφεντικό για τις επόμενες κινήσεις τους με το περιτύλιγμα του “think tank”. Στην εν λόγω… δεξαμενή σκέψης δεν υπάρχει κανένας άλλος σχεδιασμός πέρα από την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας μας από τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων και τις ορδές των λαθρομεταναστών. Παραθέτουμε το σχετικό σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”:
Οι «εκλεκτοί» του Τζορτζ Σόρος τετ α τετ με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Με τους «εκλεκτούς» του Τζορτζ Σόρος συναντήθηκαν χθες τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όσο και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ (πρόκειται για μια δεξαμενή σκέψης, της οποίας μέλος είναι ο κ. Σόρος, ενώ έχει ιδρύσει και χρηματοδοτεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) περιοδεύει στην Ελλάδα και στην Τουρκία, οπότε, αφορμής δοθείσης, θέλησε προφανώς να «βολιδοσκοπήσει» τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Από την πλευρά του, ο «περιχαρής» κ. Βενιζέλος, που ψάχνει εναγωνίως να βρει σανίδα σωτηρίας αλά Γ. Παπανδρέου, άνοιξε τα χαρτιά του για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, τις προοπτικές της κυβέρνησης συνεργασίας, την κρίση στην ευρωζώνη, τις ευρωατλαντικές σχέσεις όπως εξελίσσονται στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης. Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε το ραντεβού πολύ «ενδιαφέρον», ενώ στο μενού κυριάρχησε ο ρόλος του ΔΝΤ και το ευρύτερο πλαίσιο της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας.

Από την μεριά του, ο γνωστός για τα «φιλοαμερικανικά» αισθήματά του Αλέξης Τσίπρας, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε τη συνάντηση, εντούτοις δέχθηκε να τους «φιλοξενήσει» στο γραφείο του στη Βουλή. Εκτίμησε μάλιστα πως οι Αμερικανοί αντιλήφθηκαν ότι «παρά τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές που διαπιστώθηκαν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επεξεργαστεί ένα συνολικό, εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/benizelos-kai-tsipras-entolodochoi-tou-soros#.UW7hM7WePRM#ixzz2QkDV2N9y

Comments Off on Βενιζέλος και Τσίπρας εντολοδόχοι του Σόρος

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.