Ανθελληνικό νομοσχέδιο κατά του Λαού και της Χρυσής Αυγής φέρνει άρον – άρον ο Ρουπακιώτης

roupakiotis_malli__article

 

Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με την οποία επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόπειρα φίμωσης του Ελληνικού Λαού και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω ενός νόμου – έκτρωμα, ο οποίος καταπατά με τρόπο βάναυσο τις πολιτικές ελευθερίες των Ελλήνων.Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί κατ’ απαίτηση του διεθνούς σιωνισμού, φέροντας τον πομπώδη τίτλο «αντιρατσιστικό», ενώ στην ουσία αποτελεί την κορύφωση της ρατσιστικής πρακτικής του Καθεστώτος εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και μέγας υβριστής της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε το προφανές: πως στόχος του νομοσχεδίου είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και η αδυναμία των κομμάτων της διαφθοράς και της προδοσίας να την αντιμετωπίσουν με πολιτικούς όρους. «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι όντως η Χρυσή Αυγή αλλά δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είναι οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να δούμε πρώτα τις αιτίες που προκαλούν τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής», δήλωσε ο κύριος Ρουπακιώτης, παραδεχόμενος πως η συμμορία που κυβερνά επί δεκαετίες την Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο και αντισυνταγματικό μέσο προκειμένου να σταματήσει την δημοσκοπική προέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, προχωρά στην ουσία των καθεστωτικών προθέσεων, επισημαίνοντας οτι «εδώ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και ιδιαίτερα η Αριστερά πρέπει να δει στην ουσία το πρόβλημα(της λαθρομετανάστευσης) και όχι με έναν ρομαντισμό μόνο. Δεν αρκεί αυτό γιατί έτσι δεν προσφέρει τίποτα ούτε στους μετανάστες ούτε στη Δημοκρατία. Από την άλλη πλευρά και μια αντίληψη μηδενικής ανοχής και πάλι δεν φέρνει τα αποτελέσματα τα αναμενόμενα. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μια ενίσχυση των θεσμών μας, του κοινοβουλίου, του προσώπου του κοινοβουλίου, της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας του κοινοβουλίου. Αν τα φθείρουμε μόνοι μας αυτά δίνουμε περιθώριο στη Χρυσή Αυγή». Με απλά λόγια, ο ίδιος ο υπουργός παραδέχεται πως κύριο μέλημα του Καθεστώτος είναι η προστασία των λαθρομεταναστών και του κοινοβουλευτισμού, την ίδια ώρα κατά την οποία οι Έλληνες βιώνουν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο τις συνέπειες της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων και της πολιτικής των μνημονίων.

Καθεστώς κλεφτών και απατεώνων και επίσης Καθεστώς προστασίας παρανόμων, από τους κομματικούς αλήτες της πολιτικής σκηνής που εξαθλίωσαν και πρόδωσαν το Λαό μας, μέχρι τους εγκληματίες λαθροεποίκους, οι οποίοι απολαμβάνουν αδιανόητα προνόμια εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Εν προκειμένω, συμβαίνει το εξής παράδοξο: αντί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι ζουν παρασιτικώς και παρανόμως στην ελληνική επικράτεια, προκαλώντας μύρια όσα προβλήματα, έρχεται να κατατεθεί ένα νομοθετικό τερατούργημα δια του οποίου απαγορεύεται κάθε νόμιμη άμυνα του Λαού μας για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του!

Υπό τη λογική με την οποία κατατίθεται το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, μπορεί κάλλιστα αύριο να έρθει ένα συμπληρωματικό, το οποίο θα διώκει εκείνους οι οποίοι θα εκφράζουν την απέχθειά τους προς τους κοινοβουλευτικούς μιζαδόρους, με την αιτιολογία πως στρέφονται κατά της ψευτοδημοκρατίας! Επί της ουσίας, το Καθεστώς των διεφθαρμένων επιβάλλει τη φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της μοναδικής φωνής Αλήθειας και Αντίστασης, ενάντια στους προδότες του Έθνους μας και σ’ εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν την εθνική μας αποδόμηση. Επιπλέον όμως, το νομοσχέδιο αυτό στρέφεται κατά του συνόλου του Ελληνικού Λαού, απαγορεύοντάς του την αναζήτηση της Ιστορικής Αλήθειας αλλά και την ελευθερία έκφρασης, εισάγοντας στο πολιτικό πεδίο τα σιωνιστικής εμπνεύσεως «εγκλήματα γνώμης».

Συνεπώς, στην ελληνόφωνη «δημοκρατία» του 21ου αιώνα, νόμιμο είναι απλά και ξεκάθαρα εκείνο το οποίο επιβάλλει το Καθεστώς. Κάθε άλλη φωνή όχι μόνο θα αποσιωπάται αλλά και θα διώκεται, ως «υποκινήτρια μίσους». Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει και καθίσταται περισσότερο σαφές από ποτέ τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η πολιτικοοικονομική συμμορία που κυβερνά και μαζί τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία αρνούνται τον διάλογο των πολιτικών επιχειρημάτων και απαιτούν πολιτικές διώξεις.

Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί με θάρρος και ακλόνητη Πίστη στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και απέναντι σε εκείνους οι οποίοι συνωμοτούν εναντίον του, εκτελώντας τις εντολές του διεθνούς σιωνισμού. Ο Λαός μας θα πρέπει να γνωρίζει πως οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες θα αγωνιστούν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για την αποτίναξη των αλυσίδων που κρατούν την Πατρίδα δέσμια. Όπως είπε ο Αρχηγός μας, είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και διώξεις και εξορίες ακόμη, προκειμένου να δούμε την Ελλάδα ελεύθερη! Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού!

Η συγκυβέρνηση της υποταγής και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού θεσπίζει άθλιους νόμους για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε η φωνή της Αλήθειας ενάντια στο σύστημα της απάτης, της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, που καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται από ξένους εγκληματίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/roupakiot#.UYp9L7WePRM#ixzz2SifTMqbP

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Ανθελληνικό νομοσχέδιο κατά του Λαού και της Χρυσής Αυγής φέρνει άρον – άρον ο Ρουπακιώτης