Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Δράμας, Αλεξανδρούπολης

ΤΟΠΕΙΡΑΙΑΣ

Την Παρασκευή 17-05-2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά από τον συναγωνιστή και Βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα. Στην έναρξη της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις συνεργασίες των Τοπικών της Περιφέρειας Πειραιά με την Τοπική Κορίνθου και αναφέρθηκε με έμφαση στο μεγάλο αγώνα που δόθηκε έξω από το 6ο Σύνταγμα Πεζικού.  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα και το επικείμενο ξεπούλημα της χώρας (λιμάνια, μαρίνες, αεροδρόμια) σε φορείς ξένων συμφερόντων. Την ίδια ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση του «Mr Alexis» εθελοτυφλεί περιμένοντας να λάβει το χρίσμα της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, είπε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει εσωκομματικά προβλήματα, είναι φτιαγμένη από σίδερο και ατσάλι, παραμένει πιστή στις ιδέες της και είναι ο μοναδικός υγιής πολιτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα γι’ αυτό και βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, την ίδια ώρα που τα κόμματα της διαπλοκής παρακαλάνε τους δικαστικούς κλητήρες να μην τους κάνουν έξωση από τα γραφεία τους και οι εισαγγελείς οικονομικών σκανδάλων ελέγχουν τα ταμεία τους.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις ανέλυσε μέσα από την οπτική των θέσεων του Κινήματος, τις οποίες και ακολούθως ανέπτυξε.

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

Τόνισε για άλλη μια φορά ότι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μας ενδιαφέρουν οι ψήφοι παρά μόνο η σωτηρία της Πατρίδας και του Ελληνισμού.  Μετά το πέρας της ομιλίας, ο συναγωνιστής έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές και απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις τους.  Για μια ακόμη φορά η αίθουσα ομιλιών της Τοπικής Πειραιά είχε κατακλυστεί από υποστηρικτές του Κινήματος δίνοντας μια βροντερή απάντηση στους απανταχού λασπολόγους.

 

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

 

Τ. Ο. Δράμας: « Ομιλία για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά»

Drama

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, στα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία από τον υπεύθυνο Ιδεολογικού της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Κοσμά Τσαπακίδη, με θέμα την Εθνικιστική Πρωτομαγιά. Παραστάθηκαν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος,  ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής και ο επικεφαλής του Πυρήνα Νέας Υόρκης, Συναγωνιστής Γιώργος Παπαηλίας.

 

Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Δράμας, Συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα και ιδιαίτερα στο κολοσσιαίο πρόβλημα της ανεργίας, το οποίο ενδυναμώνεται από τους ντόπιους που απασχολούν Ρομά. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης και στο μείζον πρόβλημα που έχει ανακύψει με το νοσοκομείο της Δράμας καθώς και έγινε ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην προγραμματισμένη δράση του Κινήματος, για την επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας κατά την 19η Μαΐου.

 

Τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, Συναγωνιστής Κοσμάς Τσαπακίδης, ο οποίος έκανε μια εκτενή ανάλυση στον θεμελιωτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα, τον Ιωάννη Μεταξά.

 

Ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής,  μίλησε για την Πίστη στην Ιδέα, την απαραίτητη πειθαρχία στην ιεραρχία και τον Αρχηγό μας,  ώστε η Ιδέα να αποτελέσει σύντομα τη μοναδική πραγματικότητα στην Πατρίδα σηματοδοτώντας τη Νίκη της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού!

 

Τ.Ο. Δράμας
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

 

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: « Ομιλία και προβολή βίντεο για την ημέρα Μνήμης της ποντιακής Γενοκτονίας»

alex1

Την Τετάρτη 15.05.2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εισήγηση με προβολή βίντεο και ομιλία για την 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

 

Στα γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία, προβλήθηκε ένα δεκάλεπτο  βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ, αφιερωμένο στα γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.  Αμέσως μετά ακολούθησε ομιλία, με αναφορές στα αίτια και τα αποτελέσματα της μαύρης εκείνης εποχής.

alex2

Η συγκίνηση, στο πρόσωπο των ποντιακής καταγωγής Συναγωνιστών, ήταν έκδηλη στην υπενθύμιση των αποτρόπαιων πράξεων των Νεότουρκων, έναντι των προγόνων τους. Με την υπόσχεση ότι δεν ξεχνούμε, η ομιλία οδήγησε σε γόνιμο διάλογο για την τότε στάση των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, αλλά και των ξένων δυνάμεων, όπως των μπολσεβίκων, που ανοιχτά στάθηκαν υποστηρικτές και σύμμαχοι των Νεότουρκων, στο οργανωμένο έγκλημα έναντι των Ελλήνων Ποντίων.

 

Στο τέλος της ομιλίας, όλοι οι Συναγωνιστές σε στάση προσοχής, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, όπως και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraia-dramas-alejandroupolhs#.UZoTxbVM_RM#ixzz2TpngBxD5

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Δράμας, Αλεξανδρούπολης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.