Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Εύβοιας – Βοιωτίας

athom1__article

«Ήρθε η μέρα, ήρθ΄ η ώρα
που προσμέναμε με χρόνια,
στα δεσμά στην καταφρόνια
και στην Τούρκικη σκλαβιά.
Εις του Πόντου τα ακροβούνια
καριοφίλια μαυρισμένα
φέρουν το εικοσιένα……
Μας καλούν εκδικητάδες
ζωντανοί και πεθαμένοι.
Η πατρίδα ερημωμένη
μας καλεί, εμπρός παιδιά!»

Με αυτούς τους στίχους  του Έλληνα Πόντιου Πατριώτη Φίλωνα Κτενίδη, που γράφτηκε το 1918, ξεκίνησε η  ομιλία του Συναγωνιστή Βασίλη Ασημακόπουλου, με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων, στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών.

Ο Συναγωνιστής, ξετύλιξε όλες τις πτυχές της φρίκης που έζησε ο Ελληνισμός του Πόντου, στις αρχές του περασμένου αιώνα, και που κορυφώθηκε με την Γενοκτονία των Ποντίων σύμφωνα με το σχέδιο «Λευκός Θάνατος», που στοίχισε τη ζωή σε 350.000 Έλληνες. Τα σχέδια της Γενοκτονίας  προσχεδιάστηκαν επί σουλτάνου Αμιτούλ Χαμίτ, στα τέλη του 19ου αιώνα, με τη βοήθεια ενός έφιππου σώματος από 45.000 «στρατιώτες» με το όνομα «Χαμιντέ».

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Κουρδικής καταγωγής. Χρειάστηκαν 80 χρόνια για να συνειδητοποιήσουν οι Κούρδοι το μέγεθος του εγκλήματος που διέπραξαν και πριν από 10 χρόνια ζήτησαν συγνώμη για τα εγκλήματα των προγόνων τους. Χρειάστηκαν επίσης  70 ολόκληρα χρόνια για να ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων, η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Η ομιλία έκλεισε μέσα σε ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, τόσο εκ μέρους του ομιλητή, όσο και από την πλευρά των ακροατών, ειδικά τη στιγμή που ο Συναγωνιστής μας απήγγειλε το συγκλονιστικό μοιρολόι της δασκάλας Ελληνίδας Μάνας, που οι Τούρκοι έσφαξαν μπροστά στα μάτια της τον άντρα της και τα 3 της παιδιά.

Αυτή είναι η διαφορά της Χρυσής Αυγής από όλο το υπόλοιπο ΣΑΠΙΟ πολιτικό κατεστημένο.

Τιμούμε τους νεκρούς μας! Δακρύζουμε για αυτούς! Τιμούμε την Ιστορία μας! Αγωνιζόμαστε ΜΟΝΟΝ για την Δόξα της Πατρίδας μας!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής άλλη μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς δεινοπαθούντες Έλληνες, με διανομή τροφίμων.  Σύμφωνα με το πρόγραμμα κυλιόμενης σίτισης, τριάντα πέντε (35) πολύτεκνες οικογένειες παρέλαβαν τα τρόφιμα της βδομάδας τους, προερχόμενα όλα από Έλληνες παραγωγούς.  Καλούμε όλους αυτούς που μιλάνε για ανάπτυξη και επενδύσεις στην Ελλάδα του 2013, να επισκεφτούν τις γειτονιές της Δυτικής Αττικής, να έρθουν αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τη μιζέρια των κατοίκων εκεί, μήπως και κατανοήσουν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν προκαλέσει στον Ελληνικό λαό με την απαράδεχτη, εξοντωτική πολιτική που εφαρμόζουν.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη δύναμη που στέκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη, αγωνίζεται για τα δικαιώματα του και αποτελεί τη τελευταία του ελπίδα για Εθνική Ανεξαρτησία.  Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού, Ασπρόπυργος
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

 

Ενημερωτική δράση στον Ωρωπό


ΩΡΩΠΟΣ

Οι συνεχείς ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας βρίσκουν συνεχώς μεγάλη ανταπόκριση από κατοίκους της περιοχής, εκατοντάδες επισκέπτες του Ωρωπού  καθώς και από  τους απλά διερχομένους οδηγούς στην Εύβοια.

 

Στη διάρκεια της πιο πρόσφατης δράσης της Τοπικής μας, υπήρξε συνεχής «επίβλεψη» από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.  Μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας για την «προάσπιση της Δημοκρατίας» και της απόλυτης εφαρμογής του Νόμου υποθέτουμε ότι εμπίπτει η παρεμπόδιση της δράσης μας με αδικαιολόγητες προσαγωγές συναγωνιστών για υποτιθέμενη εξακρίβωση στοιχείων, καθώς και οι ατελέσφορες προσπάθειες εκφοβισμού τους.  Είναι η δεύτερη φορά που προσάγονται συναγωνιστές μας στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από πολιτική δράση, με κάποια αστυνομικά όργανα να επιδεικνύουν υπέρμετρο ζήλο, προφανώς αποζητώντας τους επαίνους των πολιτικών προϊσταμένων τους. Όπως όμως και την προηγούμενη φορά, δεν πρόεκυψε κανένας λόγος για την κράτηση τους και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι.

 

Ενημερώνουμε τους «δημοκράτες» της τριμερούς συγκυβέρνησης ότι ο τρόπος που βρήκαν για να ανακόψουν την πολιτική ορμή του Κινήματός μας είναι αναποτελεσματικός, αντισυνταγματικός και γελοίος καθότι απέναντί τους έχουν αποφασισμένους Ιδεολόγους και όχι τα γνωστά τους φοβικά κομματόσκυλα.

 

Οι δράσεις μας στην περιοχή θα γίνουν ακόμη συχνότερες και ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την Τελική Νίκη. Για το Αίμα μας και την Τιμή μας, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι τέλους!

 

T.O. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-dutikhs-attikhs-euboias-boiwtias#.UZ0VXLVM_RM#ixzz2U38GM1cc

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Εύβοιας – Βοιωτίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.