Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Μαΐου 2013

xamail-letter__article__article

Τελικά μετά από τόσα χρόνια προπαγάνδας, οικειοποιήσεως εννοιών ( δημοκράτης, ανθρωπιστής κ.τ.λ. ), μυθιστορηματογραφίας (“εμφύλιος”, “β παγκόσμιος”, πολυτεχνείο) φαίνεται το πραγματικό ρατσιστικό πρόσωπο των ανθρώπων οι οποίοι με περισσή άνεση αυτοονομάζονται αριστεροί. Ένας νόμος ο οποίος κατασκευάζεται ειδικά για να προστατέψει μία ομάδα ανθρώπων, από τις δράσεις κάποιας άλλης ομάδας δεν είναι ρατσιστικός; Αναγνωρίζει ή όχι ένας τέτοιο σαθρό κατασκεύασμα ότι η πρώτη ομάδα έχει κάτι διαφορετικό  από την δεύτερη; Και ειδικότερα όταν για τις ίδιες δράσεις, οι οποίες όμως γίνονται μεταξύ των ατόμων της δεύτερης ομάδας, υπάρχουν οι γενικοί κανόνες και νόμοι του κράτους; Γιατί εγώ να δικαστώ διαφορετικά αν κάνω κάτι σε έναν τριτοκοσμικό μουσουλμάνο; Οι μάσκες τους, προκειμένου να σταματήσουν την προέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πέφτουν σαν σάπια φρούτα.

Α.Λ.

Ενεργειακός θησαυρός σε Ιόνιο και Κρήτη: Απόλυτη δικαίωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής

Η άλωση της Πόλης, η πιο τραγική στιγμή για την πτώση της άλλοτε μεγάλης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αυτές τις μέρες μνήμης και τιμής φέρνουν στο μυαλό των Ελλήνων πίκρα, πόνο και συγκρίσεις με την σημερινή πολιτική και οικονομική εξαθλίωση στην οποία οδηγήθηκε και συνεχίζει να οδηγεί την ΕΛΛΑΔΑ η χειρότερη κυβέρνηση ,μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό! Γιατί η ΠΌΛΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!! Σήμερα η πατρίδα μας ξεπουλιέται καθημερινά από τους εξωμότες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ εις ονόματι των σιωνιστών τοκογλύφων που ρημάζουν την ελληνική οικογένεια και συρρικνώνουν την ΕΛΛΑΔΑ εκχωρώντας την εθνική μας κυριαρχία, θυσία στο βωμό των απαιτήσεων των ξεπουλημένων πολιτικών εξαγορασμένων από τη SIEMENS και τα ξένα συμφέροντα που υπηρετούν. Δεν έχουν καν το σθένος να αρνηθούν τίποτα στους εγκάθετους, με την άδειά τους βέβαια, που είναι τοποτηρητές στον τόπο μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ! Όμως, γρήγορα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ  ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ,ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Α.Β.

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στο ηρωικό Σούλι – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος , δεν έκλεψα ποτέ το κράτος , δεν εισέπραξα παράνομες επιδοτήσεις, δεν υπήρξα ποτέ μέλος κλαδικής, δεν ζήτησα ποτέ χάρη από πολιτικό.
Πάντα το ιδεώδες μου ήταν ο «πολίτης» με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου. Πάντα πίστευα στην αξιοκρατία και στο δίκαιο, και έτσι μεγάλωσα και τα παιδιά μου, πράγμα που έχω αρχίσει να μετανιώνω γιατί όπως κατανοείτε βρισκόμαστε πάντα “στην απέξω” , πάντα στην θέση του θύματος , πάντα στο περιθώριο. Τώρα σας ζητάω κάτι σημαντικό. Πεστε μου ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ. Υπάρχει ακόμα ελπίδα να αλλάξει αυτή η κατάσταση, υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από αυτή την διαφθορά που είναι η κυριότερη αιτία για την καταστροφή της χώρας μου. Από την διαφθορά που δεν είναι πια δίχτυ απλωμένο στον κοινωνικό ιστό αλλά έχει μετατραπεί σε τσιμέντο που έχει γεμίσει κάθε μικρό κενό και μας κρατάει επώδυνα ακίνητους και ανίκανους να αντιδράσουμε μέσα στο βόθρο του συστήματος. Πέστε μου πως υπάρχει ακόμα ελπίδα να απαλλαγούμε από τις ανίκανες μετριότητες που βρίσκονται σε κάθε πόστο και που το μόνο που τους νοιάζει είναι η παρτούλα τους. Αυτούς που έχουν φτιάξει μια ελεεινή κλίκα και έχουν την δυνατότητα να πουλάνε και να αγοράζουν κατά τα συμφέροντα τους την σάρκα και το αίμα της πατρίδας μου και να υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μου, Αυτούς που συναντώ κάθε μέρα δίπλα μου και είναι ειδικοί στο να διυλίζουνε τον κώνωπα και απόλυτα ικανοί να καταπίνουν την κάμηλο. Πέστε μου πως υπάρχει ελπίδα για να έχω λόγο να συνεχίσω να αγωνίζομαι.  Με τιμή

Κ.A.

Ανενόχλητοι οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις

Ήταν υπέροχο να βλέπεις μια Νίκαια να είναι μέσα στην Γαλανόλευκη. Μπράβο,ένα μεγάλο μπράβο. Ήμουν και θα είμαι σε κάθε συγκέντρωση της Χ.Α. Θέλουμε εδώ στην Σαλαμίνα να γίνει το ίδιο . Δεν γίνεται άλλο πια με το κακό που λέγεται λαθρομετανάστες. Μας απειλούν, μας κλέβουν. Θέλουμε μια μεγάλη συγκέντρωση ώστε να καταλάβουν τι είναι ο Έλληνας. Ευχαριστώ.

Ν.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-maiou-2013#.UaR-cEBM_RM#ixzz2Ua007KoE

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.