Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Θα θελα να απαντήσω σε όλους αυτούς τους προσκυνημένους, γραικύλους, νεοταξίτες, δημοσιογραφίσκους δήθεν αντιρατσιστές – δε θα πω για τη στήριξη που παρέχουν στους αλλοδαπούς αυτό το ξέρουν και οι πέτρες – θα πω για τον τρόπο που μεγαλώσαμε, γαλουχηθήκαμε όλοι μας από αυτά τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης .

Και δε πιστεύω ότι μεγαλώσαμε ακούγοντας όλη αυτή τη προπαγάνδα χωρίς λόγο ,πιστεύω ότι ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να εισχωρήσουν στις ψυχές μας και να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Αλλοίωση των αξιών και κάθε ιδανικού.  Να πάψουμε πλέον να πιστεύουμε σε έννοιες που εξύψωσαν το έθνος μας. Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που καταδιώκουν τόσο αισχρά και χωρίς καμία αιδώ το κίνημα των Εθνικιστών. Επειδή αφυπνίζουν συνειδήσεις .Μας γαλούχησαν να γίνουμε ρατσιστές αυτοί που κάνουν αντιρατσιστικούς νόμους, μας έμαθαν ότι για να έχεις αξία σε αυτή την ηθικά ευτελισμένη όπως θέλουν να μας μετατρέψουν κοινωνία, θα πρέπει να χεις φράγκα, να διαθέτεις σπίτια ,αυτοκίνητα ,δύο ,τρία κινητά ,να έχεις ευτελή ακούσματα κατωτάτου επιπέδου ,θεάματα εμετικών ριάλιτι σόου ,που υποβιβάζουν αυτή τη νοημοσύνη και τον άνθρωπο.

Αυτοί που αποκαλούν αμόρφωτους τους Εθνικιστές άφησαν μια ολόκληρη γενιά ανιστόρητη και ημιμαθή ,χωρίς κανένα σεβασμό στη γνώση ,αλλά είχαν το σκοπό τους. Ο άνθρωπος που δε γνωρίζει την Ιστορία του και τις καταβολές του δε θα επαναστατήσει ποτέ.

Ο άνθρωπος που δε σέβεται και δεν έχει γνώση δε θα μάθει να σκέφτεται και να αναλύει ποτέ ,θα ζει αλυσοδεμένος χειροπόδαρα και θα βλέπει σκιές ,όπως στο σπήλαιο του Πλάτωνα.

Γι’ αυτό καταδικάζονται και λοιδορούνται οι Εθνικιστές. Επειδή συμπαρασύρουν και άλλους στο φώς. Όταν αυτοί έθρεψαν με τη προπαγάνδα τους σε κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας μας το ρατσισμό. Αυτοί δημιούργησαν μία κοινωνία φασιστική που άφηνε στο περιθώριο ότι δε της έμοιαζε ,που επέβαλε με το έτσι θέλω μοντέλα ανθρώπων που έπρεπε να ακολουθηθούν αλλιώς ήσουν παρείσακτο μέλος.

Ας το αντιληφθούν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Προώθησαν τη πορνεία και τη λαγνεία ως μέσο ανόδου και αναγνώρισης ,κατέλυσαν κάθε έννοια ηθικής ,έκαναν την ομοφυλοφιλία ευτυχία, όποιος είναι φυσιολογικός είναι στείρος στη σκέψη ,δεν έχει ανοιχτό μυαλό ,είναι βλάκας ,παρουσίασαν τη γνώση και την απόκτηση πτυχίου ως μέσον για να αποκτήσεις θέση στο δημόσιο ,προσκυνώντας το κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη και όχι ως μέσον για να σκέφτεσαι ,να χεις κριτική σκέψη, να ξέρεις να σταθείς στο κοινωνικό σύνολο ,να εκφραστείς ,να επαναστατείς και ας δουλεύεις και ως εργάτης ,γιατί η γνώση είναι εργαλείο ζωής και όχι μέσο για να αναδειχτείς στο δημόσιο και να ζεις εις βάρος άλλων κατακλέβοντας ταμεία.

Έτσι λοιπόν μας γαλούχησαν οι πολέμιοι του ρατσισμού ,οι υπερασπιστές των Ηθών και της Δημοκρατίας. Κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε: πόση λάσπη ,πόση βρωμιά και πόση υποκρισία εισπράξαμε τόσα χρόνια στο μυαλό και τη ψυχή μας ,πόσοι βιαιοπράγησαν ενάντια σε αυτή τη κοινωνία και σε μας για να δημιουργήσουν τα νεοταξικά πρότυπα που ήθελαν ,απογυμνωμένα από κάθε έννοια και αξία ,οδηγώντας τον άνθρωπο στον αποκλεισμό και στην αυτοκτονία.

Τώρα που οι Έλληνες έχασαν αυτή την εικονική πραγματικότητα που είχαν δημιουργήσει γύρω του, τώρα αυτοί οι δολοφόνοι των ψυχών ,που τολμούν να μιλούν για «νεοναζιστές» και ολοκαυτώματα, αυτοί που σφαγίασαν κοινωνίες ολόκληρες υποτάσσοντας τη σκέψη και το ελεύθερο φρόνημα μιλούν για εσάς. Συνεχίστε έτσι να αφυπνίζετε συνειδήσεις ,για να ξανακερδίσουμε όλα αυτά που αξίζουμε και κυρίως την ψυχή μας ,τις αξίες μας και την αξιοπρέπεια μας και σαν Έθνος αλλά και ατομικά ο καθένας.

Β.Λ.

Το συνονθύλευμα του Alexis – Ανθελληνισμός Σύριζα δίχως όρια

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

Κανείς δεν νοιάζεται για την υποβάθμιση που θα ζήσουμε όλοι εμείς οι κάτοικοι του Βοτανικού. Μέχρι σήμερα όλες οι περιβαλλοντικές οχλήσεις, ότι δεν ήθελε να έχει στα πόδια της η πολιτεία, ότι δεν μπορούσε ανεχτεί, ρομά, εγκληματικότητα, τα παραπέταγε σε αυτό το κομμάτι γής.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

Θα έχουμε Έλληνες θύματα!

Κάτοικοι Βοτανικού.

«Βαριοπούλα» εν όψει; Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία κοντά στην Εύβοια!

Στο Φλοίσβο απέναντι από την είσοδο του πάρκινγκ είναι το γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, σήμερα το απόγευμα ενώ έτρεχα εκεί γύρω, καμιά 50αρια από το Μπαγκλαντές έστηναν τραπέζια και σκίαστρα γιατί, όπως μας είπαν, τους δώσανε το γήπεδο για εκδήλωση.

Κάποια στιγμή τους είδαμε να ανεβαίνουν στον ιστό και να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία. Μάλιστα με γέλια την παραπέταξαν και έβαλαν την δική τους σημαία.

Πήγα και τους ζήτησα τον λόγο και μου είπαν αγριεμένα “φύγε από δω, έχουμε άδεια».

Ποιος ανθέλληνας έδωσε άδεια για να κατέβει η Ελληνική σημαία και να ανέβει η σημαία του Μπαγλαντές;;;

Είμαι 58 χρονών, αλλά δεν ξανάδα τέτοια κατάντια ποτέ. Φτάσαμε να είμαστε ξένοι και φοβισμένοι στον τόπο μας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Μ.Α.

Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες – Εγκρίθηκε η πίστωση για το τζαμί

Καλησπέρα, διάβαζα μερικές από τις σελίδες του βιβλίου της Α’ Γυμνασίου που είχατε σε link… Πιο πολύ μου έμοιαζε για κόμικ, παρά για βιβλίο σχολικό…Που πήγε άραγε η Ελληνική Εκπαίδευση;;;…

Επειδή είμαι και μαθητής αισθάνομαι απόλυτα πως τα εθνικά μας δεδομένα και οι προσλαμβάνουσες που είχαμε σαν Έθνος έχουν σβήσει…

Πολιτικοί οι οποίοι θέλουν να φτιάξουν τζαμιά για τους Μουσουλμάνους σε ένα κράτος που ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας, επιτρέπουν να παίζονται τούρκικες σειρές ακόμα και τις ημέρες των εθνικών επετείων, δεν τους καίγεται “καρφί” για την εκπαίδευση, ούτε για τις ένοπλες δυνάμεις, σε μία χώρα όπου όλοι οι γείτονες οραματίζονται τον διαμελισμό της. Αυτοί οι πολιτικοί είναι εντέλει προδότες…

Αυτά θέλουμε οι Έλληνες να αλλάξουν.

Θέλουμε Έλληνα Αρχηγό ο οποίος θα διεκδικήσει και δεν θα παραχωρήσει…

Είμαστε ολοκληρωτικά μαζί σας και θα το δείξουμε στις επόμενες εκλογές…

Σ.Μ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαντά στα “αντιρατσιστικά” του “συνταγματικού τόξου”

Μπράβο παλικάρια που θίξατε το θέμα της Εθνοφυλακής. Είμαστε απλήρωτοι 5 μήνες και δεν μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας. Συνεχίστε να μάχεστε για τα Ελληνικά ιδεώδη και θα είμαστε στο πλευρό σας!

Ε.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-3-iouniou-2013#.UaxZ3EBM_RM#ixzz2V8qsfFUV

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.