Μυστικές συμφωνίες με τους τούρκους για τα πετρέλαια παραδέχθηκε ο Σαμαράς

samaraserdogan__article

Εθνικά ύποπτες, τουλάχιστον, μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του εντολοδόχου της τρόικα Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον των εναπομεινάντων κομματικών  οπαδών του σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σαν τελικό συμπέρασμα των δηλώσεων του,  αν κατορθώναμε να υποστούμε Εθνική αμνησία, θα ήταν ότι με τους Τούρκους δεν τρέχει τίποτα και όλα βαίνουν καλώς.

Ας δούμε όμως από την αρχή τι ακριβώς είπε το θλιβερό όργανο του διεθνούς σιωνισμού: Ότι  οι Τούρκοι καθώς και η Ελλάδα, θέλουν να υπάρχει περίοδος ηρεμίας στις Ελληνοτουρκικές θέσεις. Έτσι λοιπόν μεταφράζει τη σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων του Εθνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων της Ελλάδος,  με πρόσφατο παράδειγμα την περασμένη βδομάδα όπου τουρκικός στολίσκος έφτασε στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Σε ηρεμία αποδίδει την αμφισβήτηση ολόκληρου σχεδόν του Αιγαίου από τους Τούρκους, οι οποίοι αρνούνται τη συνθήκη της Λωζάννης, δίνουν άδειες σε εταιρείες για έρευνες υδρογονανθράκων εντός της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας, αρνούνται την ύπαρξη Ελληνικής ΑΟΖ ειδικά στη περιοχή που συνιστά η ύπαρξη του συμπλέγματος νησιών της Μεγίστης(Καστελλόριζο) και το επιβεβαιώνει, στέλνοντας κατά κύματα τα πολεμικά της αεροπλάνα σε υπερπτήσεις πάνω από Ελληνικά νησιά.

Φυσικά τα παραπάνω βαπτιζόμενα ως ανύπαρκτα προβλήματα δεν αποτελούν και λόγο να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τη καλή γειτονία των δύο λαών. Οι νεκροί Ήρωες των Ιμίων, ο Σαλμάς, ο Ηλιάκης δεν σημαίνουν κάτι για τον πολιτικάντη που εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία και τους ομοίους του, που σιγά μην κάνουν πόλεμο για ένα βράχο, όπως είπε και ο αλήστου μνήμης Αρσένης ο εφευρέτης του βέρτιγκο των Ιμίων.

Από το συγκάτοικο και συμμαθητή του Τζέφρυ δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο μιας και οι δύο έχουν μειωμένη Εθνική συνείδηση. Το να έχει το θράσος να μιλά ότι για τα παραπάνω έχει υπάρξει κρυφή συμφωνία με την Τουρκία ένα μόνο σημαίνει: Εθνική προδοσία! Απαραίτητη προϋπόθεση να βγει και να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό και στο Κοινοβούλιο τι ακριβώς  έχει συμφωνήσει με τους τούρκους.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη πως καμιά μυστική συμφωνία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή ως τετελεσμένη. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι τη νήσο Κύπρο. Πάγιος στόχος μας είναι η άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι το Καστελόριζο με ταυτόχρονη και άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια καταγγέλλοντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το τουρκικό casus belli.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mustikes-sumfwnies-me-tous-tourkous-gia-ta-petrelaia-paradechthhke-o-samara#.UbXzVtLwmCg#ixzz2VpQIncAx

Comments Off on Μυστικές συμφωνίες με τους τούρκους για τα πετρέλαια παραδέχθηκε ο Σαμαράς

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.