Δεν κάνουν εκλογές, γιατί βλέπουν πάνω από 18% την Χρυσή Αυγή – Μαϊμού η “κυβερνητική κρίση”

xrysi-avgi-5702__article

Όλες οι νεώτερες πληροφορίες για το θέμα της ΕΡΤ οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για στημένη κρίση και πως όλα αυτά για «άγνοια Βενιζέλου-Κουβέλη» για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, «διαφωνίες των κυβερνητικών εταίρων», πιθανότητα άρσης της εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, άρα και πρόωρες εκλογές, κ.τ.λ. είναι  «παραμύθι κυρά μου», προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Έτσι, κατ’ αρχάς αποκαλύφθηκε πως έγινε μυστική συνάντηση των τριών… καμπαλέρος την Κυριακή. Υπάρχει καμιά περίπτωση να μην τους είπε ο φον Αντωνάκης τι θα κάνει την επομένη; Κατά δεύτερον, νέα συνάντηση των τριών, επίσημη, θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (αν και δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα). Κατά τρίτον, ο μπαρμπα-Φώτης μπορεί να επιμένει «στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα», αλλά τόνισε κι όλα πως «Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής».

Κατά τέταρτον, ο προσωρινός (μέχρι τη νύχτα των εκλογών…) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να… λιονταρίζει εκ του ασφαλούς, αλλά άμα είχε σκοπό να άρει την εμπιστοσύνη του στον Σαμαρά και να τον ανατρέψει, θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τη ΡΗΜΑΔ.

Κατά πέμπτον, ο φον Αντωνάκης ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι την εκ των προτέρων συμφωνημένη πρόταση για το άνοιγμα της ΕΡΤ την επόμενη βδομάδα (για να φύγει το… μαύρο από τις οθόνες), με δημοσιογράφους που θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις, μέχρι που να λειτουργήσει κανονικά η νέα ΕΡΤ. Μάλιστα, λέγεται πως ήδη έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις προς τα μισθολογικά «ρετιρέ», ότι θα επαναπροσληφθούν. Με τον τρόπο αυτό θα βρεθεί μια δήθεν συμβιβαστική λύση. Έτσι και ο φον Αντωνάκης έκανε μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν αποφασιστικότητας και τα δύο συνεταιράκια του έκαναν μια ανέξοδη επίδειξη δήθεν επαναστατικότητας! Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, λοιπόν!

Άρα, ούτε γάτα ούτε ζημιά (αντίθετα, και οι τρεις προσδοκούν… κέρδη) κι ούτε πρόωρες εκλογές βεβαίως-βεβαίως, γιατί κανείς δε μπορεί ν’ αντέξει το 15-20% που στα σίγουρα θα πάρει η Χρυσή Αυγή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-kanoun-ekloges-giati-blepoun-panw-apo-18-thn-chrush-augh-maimou-h-kuber#.UbtfxPlM_RM#ixzz2WDTjt9zU

Comments Off on Δεν κάνουν εκλογές, γιατί βλέπουν πάνω από 18% την Χρυσή Αυγή – Μαϊμού η “κυβερνητική κρίση”

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.