Έπιασαν τον αλβανό δράκο του Γαλατσίου – Βίαζε και λήστευε γυναίκες

albanos_biastis__article

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών είχε γίνει ο 32χρονος δράκος της περιοχής της Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι. Ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός στα μέσα Δεκεμβρίου και τέλη Φεβρουαρίου επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Με την απειλή μαχαιριού τις βίασε και στη συνέχεια τους άρπαξε κινητά και χρήματα. Ο δράστης ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές και μετά τις δύο επιθέσεις είχε εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί είχαν συστήσει ειδική ομάδα για τη σύλληψή του και τελικά τα κατάφεραν τα ξημερώματα της Παρασκευής την στιγμή που ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα αστυνομικό και επιχείρησε να την βιάσει. Μάλιστα κατά την διάρκεια της σύλληψης αυτός αντιστάθηκε προσπαθώντας με μπουνιές και κλοτσιές να ξεφύγει χωρίς αποτέλεσμα. Όπως ταυτοποιήθηκε ο αλβανός είχε βιάσει τουλάχιστον δύο γυναίκες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Τα θύματα του μπορεί να είναι περισσότερα από δύο, αλλά δεν το έχουν καταγγείλει στην ασφάλεια, όπως γίνεται συχνά σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Η μαρτυρία του τελευταίου θύματος προκαλεί σοκ: «Ήταν βράδυ περπατούσα μόνη μου στον δρόμο, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε μπλούζα με κουκούλα, με άρπαξε ξαφνικά από πίσω, με έσυρε μέσα στο άλσος του Γαλατσίου και με την απειλή ενός μαχαιριού με βίασε. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δράστης ήταν κοντός και μελαμψός».

Αυτή είναι η δράση των λεγόμενων «κακόμοιρων» οικονομικών μεταναστών που έχουν κατακλύσει την χώρα μας. Καλούμε άμεσα τις εισαγγελικές Αρχές να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη όπως και φωτογραφίες του για την διερεύνηση της συμμετοχής του σε άλλες αξιόποινες πράξεις και την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για νέο εμπαιγμό του κράτους για έναν ακόμη εγκληματία που συλλαμβάνεται για να αφεθεί σύντομα ελεύθερος ή να δραπετεύσει και να συνεχίσει την δράση του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epiasan-ton-albano-drako-tou-galatsiou-biaze-kai-lhsteue-gunaikes#.Ub8k__lM_RM#ixzz2WUCzYTAp

Comments Off on Έπιασαν τον αλβανό δράκο του Γαλατσίου – Βίαζε και λήστευε γυναίκες

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.