Η γαλλική κομμουνιστική Liberation προειδοποιεί: “Προσοχή! η Χρυσή Αυγή αλώνει τα σχολεία…”

libeartionse_stiky-mesa

Νέα συκοφαντική επίθεση -υπό μορφήν «ρεπορτάζ»- κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά από την κομμουνιστική εφημερίδα “Liberation” της Γαλλίας, με τα γνωστά «επιχειρήματα» των δήθεν επιθέσεων κ.λπ. Σ’ αυτό το δημοσίευμα, το ρόλο του… θύματος τον παίρνει κάποιος μαθητής γυμνασίου του Παλαιού Φαλήρου, ονόματι «Φοίβος» (αγνώστων λοιπών στοιχείων, φυσικά…), ο οποίος υποτίθεται πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από χρυσαυγίτες, τον… Ιανουάριο.

Με βάση, λοιπόν, την «επίθεση» αυτή, η κομμουνιστική εφημερίδα εκφράζει την ανησυχία της για την αλματώδη άνοδο της απήχησης του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στα σχολεία, που την αποδίδει στην οικονομική κρίση και την ανεργία. Ιδού και κανά δυο χαρακτηριστικά σημεία του «ρεπορτάζ»: Σύμφωνα με μια (προφανώς κομμουνίστρια…) διευθύντρια σχολείου των «Νοτίων» προαστίων, ζητά την… «προστασία των παιδιών» (εννοώντας από την Χρυσή Αυγή κι όχι βέβαια από τους νεογενίτσαρους της ΚΝΕ, και αναφέρεται στην εθνικιστική αφύπνιση που επικρατεί στα σχολεία: «Είμαστε σε εγρήγορση. Σε άλλα γειτονικά προάστια, στην Καλλιθέα, Γλυφάδα, ο κίνδυνος παρεκτροπής είναι πολύ περισσότερα. Υπάρχουν ακόμη και οι μαθητές που εισέρχονται στην τάξη χαιρετώντας ναζιστικά! Σε αυτά τα σχολεία είναι ήδη παρόντες.».

Και τι κάνουν οι… ευαίσθητοι καθηγητάδες-ινστρούχτορες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού για να σταματήσουν το εθνικιστικό ποτάμι στα σχολεία; Αναφέρει σχετικά κομμουνιστής καθηγητής σχολείου του Περάματος: “Τρεις μαθητές μου ήταν ναζιστές. Τους έγιναν οι απαραίτητες παρατηρήσεις σχετικά με τον ναζισμό και τους ζήτησα να καθίσουν στον υπολογιστή μου. Τους έδειξα τις σκληρές εικόνες από τους θαλάμους αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τις κοίταξαν με ορθάνοιχτα μάτια, ένιωσα ότι ήταν σοκαρισμένοι. Την επόμενη μέρα, ήρθαν να ζητήσουν συγγνώμη. Εκείνη την ημέρα κέρδισα μια μικρή νίκη, σ’ αυτή την επικίνδυνη περίοδο που θυμίζει Δημοκρατία της Βαϊμάρης».

Δεν ξέρουμε αν ο ινστρούχτορας του Περάματος κέρδισε μια μικρή νίκη (αν την κέρδισε, παρακαλείται το κόμμα -ένα ειν’ το κόμμα- να τον… παρασημοφορήσει με το… βραβείο Λένιν), αλλά ένα είναι σίγουρο: η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει ήδη τη μάχη των σχολείων κι έχει απελευθερώσει οριστικά και αμετάκλητα την ελληνική νεολαία από τα μαρξιστικά δεσμά!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-gallikh-kommounistikh-liberation-proeidopoiei-prosochh-h-chrush-augh-alwn#.Ucb_DvlM_RM#ixzz2X31hSjnx

Comments Off on Η γαλλική κομμουνιστική Liberation προειδοποιεί: “Προσοχή! η Χρυσή Αυγή αλώνει τα σχολεία…”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.