Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

xamail__article__article

Είδα τις αγορεύσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το κτηματολόγιο, πολύ τεκμηριωμένες και πολύ σωστά απορρίπτουν την νέα υπό σύσταση εταιρεία .
Τώρα γιατί στη θλιβερή συγκυβέρνηση τους έπιασε ο πόνος να την κάνουν να φαίνεται ως εταιρεία ”αποκλειστικά” του Δημοσίου, είναι απλά τα πράγματα : Οι άνθρωποι θέλουν να χρηματοδοτήσουν και να ”προικοδοτήσουν” την εταιρεία κτηματολόγιο με λεφτά του κορόιδου ελληνικού λαού, ώστε μετά να την πουλήσουν -παραδώσουν έτοιμη στους τοκογλύφους για περαιτέρω εκμετάλλευση.
Ότι έκαναν με όλους τους δημόσιους οργανισμούς (ΟΤΕ με προίκα την αλυσίδα καταστημάτων ”Γερμανός” και εκσυγχρονισμένο δίκτυο οπτικών ινών) και ότι κάνουν με τη ΔΕΗ κλπ κλπ
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Λ.M

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στις offshores εταιρίες – BINTEO

Θα ήθελα να θέσω σε γνώση του κινήματος τα κάτωθι: Ο κ. Κεδίκογλου, όπως ο ίδιος αναγράφει στο βιογραφικό του, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Γκούπκιν. Αυτό που έχει ξεχάσει να αναφέρει είναι το εξής: Την εποχή που σπούδασε η Σοβιετική Ένωση δεχόταν μόνο δυο είδη φοιτητών, σπουδαστές από κομμουνιστικές χώρες ή σπουδαστές μέλη κομμουνιστικής νεολαίας η κατόπιν σύστασης του οικείου κομμουνιστικού κόμματος. Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να μας πει ο κ. Κεδίκογλου με ποια ιδιότητα από τις παραπάνω σπούδασε στο Γκούπκιν.

Με τιμή,

Μ.Μ.Κ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ: “Η Αθήνα θα έχει Χρυσαυγίτη δήμαρχο”

Αντώνη Σαμαρά μ’ αυτή τη δημόσια επιστολή που σου απευθύνω σήμερα θέλω ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος να σου εκφράσω την αγανάκτηση μου και τη πικρία μου για την πολιτική που εφάρμοσες επί έναν ολόκληρο χρόνο που συμπλήρωσες ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος. όταν έθεσες υποψηφιότητα για την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία, η πλειοψηφία των ψηφισάντων σε εξέλεγξε αρχηγό στο κόμμα από την πρώτη Κυριακή, παρά το γεγονός ότι ήσασταν τρεις υποψήφιοι και σε εξέλεγξε διότι πίστεψε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έλεγες τότε, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012 δεν σε πίστεψε ο πολύς λαός, ήρθε μεν πρώτο κόμμα η Ν.Δ, αλλά δεν σου έδωσε αυτοδυναμία. Θυμάμαι εκείνες τις προεκλογικές ομιλίες σου στο Ζάππειο, και τι δεν είπες προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να ξεγελασθεί ο κοσμάκης να εκλέξει τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα και εσένα πρωθυπουργό. έταξες και υποσχέθηκες όταν θα γίνεις πρωθυπουργός :

1) Αύξηση χαμηλών συντάξεων και πολιτεκνικών επιδομάτων
2) Επίδομα ανεργίας και σε μη μισθωτούς
3) όχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων
4) Τέλος στο χαράτσι των ακινήτων
5) Χρονική επέκταση περικοπής δημοσίων δαπανών
6) Ελάφρυνση δανειοληπτών
7) Ενίσχυση ρευστότητας αγοράς
8) Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας Δημοσίου
9) Ασφάλεια πολίτη-αντιμετώπιση λαθρομετανάστευσης
10) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας από ένα σε δύο χρόνια
11) Μείωση φόρων που εκκρεμούν
12) Σταδιακή αύξηση αφορολόγητου στις 10.000 ευρώ
13) Μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών
14) Προστασία Δημοσίων υπαλλήλων
15) Αναστολή Τειρεσία τελευταίων 2 ετών
16) Συμψηφισμός οφειλών από και προς το Δημόσιο
17) Προώθηση αποκρατικοποιήσεων
18) Ανακήρυξη ΑΟΖ

Θυμάμαι επίσης εκείνες τις προεκλογικές σου υποσχέσεις και αναφέρω ένα απόσπασμα από τα λόγια σου «….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά. Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν ν΄ αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα. όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση …..» Μίλησες και υποσχέθηκες ακόμα για ψήφιση νόμου που θα αφορά τον αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων πολιτικών προσώπων και ανώτερων κρατικών λειτουργών απ ΄το 1974 μέχρι σήμερα. Κατάργηση της αποζημίωσης για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής. Πλήρης έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων και βουλευτών από ανεξάρτητο θεσμικό όργανο. Δημιουργία θεσμικού πλαισίου για ζητήματα ΜΜΕ και αδειοδοτήσεις. Ενίσχυση της αυτοτέλειας της δημόσιας διοίκησης απ΄τις πολιτικές αλλαγές. Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα βρε Αντώνη, ότι είσαι και πολύ άντρας και ο λόγος σου …. συμβόλαιο. Είναι να μην υποσχεθείς κάτι, διότι άμα το υποσχεθείς, πάει και τελείωσε…. το έκανες. Είπες, είπες, είπες…. μα και τι δεν είπες αγαπητέ Αντώνη. Μίλησες για επαναδιαπραγμάτευση μνημονίων, μίλησες για υπέρβαση, μίλησες για ανάπτυξη στον τόπο. Μέσα σ΄ένα χρόνο της πρωθυπουργίας σου κατόρθωσες να πετύχεις όσα δεν κατόρθωσαν οι προκάτοχοί σου σε ολόκληρη τη θητεία τους . Αναλυτικά δε, αναφέρω σε ποιους τομείς έφερες “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

1) Ανάπτυξη της ανεργίας
2) Ανάπτυξη της φτώχειας
3) Ανάπτυξη της εγκληματικότητας
4) Ανάπτυξη των αυτοκτονιών
5) Ανάπτυξη των αστέγων
6) Ανάπτυξη των σπιτιών χωρίς πετρέλαιο
7) Ανάπτυξη της μετανάστευσης
8) Ανάπτυξη του ξεπουλήματος Εθνικής Περιουσίας
9) Ανάπτυξη της προπαγάνδας των ΜΜΕ

Απ΄ότι βλέπεις Αντώνη Σαμαρά με όλες αυτές σου τις ενέργειες ολοκληρώνεις το έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, συνεχίζεις να σέρνεις τη χώρα σε εθνική ταπείνωση. Ο Ελληνικός λαός πέραν όλων αυτών βλέπει όμως και κάποια «καλά» που κάνετε όλοι εσείς οι πολιτικοί, όπως π.χ. την προώθηση παιδιών σας και ανιψιών σας στο πολιτικό στίβο με τη βοήθεια των απερχομένων μπαμπάδων και θείων. Είναι βλέπεις πολύ καλό το ….. μεροκάματο και συμφέρει. άκου Αντώνη Σαμαρά και ένα μήνυμα ενός πολύ αρχαίου Έλληνα που τον έλεγαν Θουκυδίδη: «Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει»

Βλέπεις Αντώνη, ο Θουκυδίδης σύμφωνα με τις πράξεις σου σε αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΗ! ΄Υστερα από όλες αυτές τις …. θυσίες που έκανες για όλους εμάς, δικαίως ο Ελληνικός λαός αναφωνεί με πάθος «Ελιά – ελιά κι Αντώνη Σαμαρά, με την υπογραφή του μπήκε η Ελλάδα στη σκλαβιά»

Τελειώνοντας την επιστολή μου αυτή σε ευχαριστούμε όλοι οι Έλληνες από τα βάθη της καρδιάς μας αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά για όλα αυτά και σε παρακαλούμε πολύ …. μη μας ξεχάσεις. Στις επόμενες εκλογές να μας ξανάρθεις. Εμείς πάντως θα σε περιμένουμε……

Κ.Π.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-iouniou-2013#.UcbtCPlM_RM#ixzz2X2mG9yhS

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.