Ο μνημονιακός Μαυρουδής θυμήθηκε τον Αντρέα και ξέχασε το Μνημόνιο

vorid-papdim__article

Ο “Βίος και η Πολιτεία” των πολιτικάντηδων στην Ελλάδα είναι γνωστός και ευτυχώς ο λαός δεν έχει τόσο κοντή μνήμη, όσο θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Το παρελθόν του Μάκη Βορίδη είναι γνωστό, και το μακρύ και το κοντινό. Για το μέλλον ο Μαυρουδής προαλείφεται για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς σε λίγο δεν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία, για να είναι κάποιος πρόεδρός της.

Ο Βορίδης αγχωμένος από τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν πως μετά και την κωλοτούμπα της εκτρωματικής συγκυβέρνησης με τον Βενιζέλο, οι τελευταίοι ψηφοφόροι της παράταξης κουνάνε μαντήλι για την Χρυσή Αυγή, θυμήθηκε το επάρατο ΠΑΣΟΚ και τον εθνικό ολετήρα Αντρέα. “Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα” είπε χαρακτηριστικά, νομίζοντας πως απευθύνεται σε χαχόλους και πως με αυτήν την ατάκα θα ξεπλύνει την διαχρονική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για την κατάντια της χώρας.

Δίχως να χρειάζεται να ανατρέξουμε στο μακρύ παρελθόν και να θυμηθούμε τις ευεργεσίες του “Εθνάρχη” (Η Κύπρος κείται μακράν), ας απευθύνουμε στον Μάκη ένα εύλογο ερώτημα: Ποιος ψήφισε διαχρονικά το Μνημόνιο και με τα δυο χέρια με αντάλλαγμα την υπουργοποίηση στην κυβέρνηση Παπαδήμου; Είναι ευνόητο πως ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε τις βάσεις για την πλήρη καταστροφή και διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Απόλυτα συνυπεύθυνοι είναι όμως και οι πολιτικοί του απόγονοι, οι “σωτήρες” του Μνημονίου, που με την φαρδιά πλατιά υπογραφή τους στο εθνοκτόνο συμβόλαιο, εκχώρησαν εθνική κυριαρχία και καταδίκασαν τον λαό στην ανέχεια, εξαθλίωση και τελικά γενοκτονία. Ευτυχώς, όμως για τον Λαό και την Πατρίδα η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και έχει δεσμευτεί να κάτσει στο σκαμνί τους εθνικούς ολετήρες. Και οι Εθνικιστές πάντα τηρούν τον λόγο τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mnhmoniakos-mauroudhs-thumhthhke-ton-antrea-kai-jechase-to-mnhmonio#.UdBHF_lM_RM#ixzz2XiBvmvpN

Comments Off on Ο μνημονιακός Μαυρουδής θυμήθηκε τον Αντρέα και ξέχασε το Μνημόνιο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.