Η μνημονιακή συγκυβέρνηση εκδικείται τους ανέργους με ανάλγητη φορολογία

oaed

Κάθε μέρα φαίνεται ολοένα και πιο πολύ ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο πολιτικό τους προσωπικό είναι αποφασισμένοι να ξεζουμίσουν με κάθε τρόπο τον Ελληνικό Λαό. Το νέο τους επιχειρησιακό σχέδιο αυτή τη φορά είναι μια διάταξη – βόμβα, με την οποία θα επιβάλλονται εξοντωτικοί φόροι 2000 και 3000 ευρώ τον χρόνο σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι έμειναν άνεργοι αλλά τυχαίνει να έχουν σπίτι στο όνομά τους.

Αυτό περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τον νέο κώδικα φορολογίας εισοδήματος, ορίζοντας ότι όσοι «πιάνονται» στα τεκμήρια διαβίωσης θα φορολογούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι ως μισθωτοί ή συνταξιούχοι. Θα πρέπει, δηλαδή, να πληρώσουν φόρο 26% από το πρώτο ευρώ του τεκμαρτού εισοδήματος, καθώς επίσης και προκαταβολή το 55% για τον φόρο της επόμενης χρονιάς! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εάν οι άνεργοι έχουν την ατυχία να διαμένουν σε σπίτι που τους παραχωρήθηκε δωρεάν ή είναι δικό τους, θα πληρώσουν τσουχτερούς φόρους, ακόμα και εάν δεν είχαν ούτε ένα ευρώ εισόδημα μέσα στο 2012. Πρόκειται για αισχρή, ανήθικη και απαράδεκτη αδικία σε βάρος των ανέργων, η οποία δείχνει ξεκάθαρα την αναλγησία της συγκυβέρνησης απέναντι στα δοκιμαζόμενα λαϊκά στρώματα.

Για να δείτε το μέγεθος της αδικίας, ένας άνεργος που δεν έχει εισόδημα αλλά κατοικεί σε ακίνητο με τεκμαρτή αξία 10.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο το απίστευτο ποσό των 2.600 ευρώ! Ακόμη πιο άδικο, όσο και εξωφρενικό, είναι το γεγονός ότι μαζί με την προκαταβολή φόρου 55% του επόμενου χρόνου, η συνολική επιβάρυνση ανεβαίνει στα 4.030 ευρώ! Εδώ, πλέον, δεν μιλάμε απλώς για παρατραβηγμένα μέτρα, αλλά για κατάφωρο μίσος εναντίον των Ελλήνων, με μεθόδους που θυμίζουν Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του ‘30. Αν έχεις ένα σπίτι πρέπει να τιμωρηθείς, επειδή εργάστηκες σκληρά να το αποκτήσεις ή επειδή ήταν των γονιών σου.

Ζούμε σ έναν ιδιότυπο κομμουνιστικού τύπου καπιταλισμό που επιχειρεί να εξοντώσει οικονομικά τον Ελληνικό Λαό και να τον “κινεζοποιήσει”, προκειμένου το δίχως πατρίδα κεφάλαιο να μπορεί να συσσωρεύει τα πλούτη του. Αυτό είναι το μνημόνιο και οι συνέπειές του, αυτή είναι η ποιότητα των δυο συνεταίρων – συνενόχων της συγκυβέρνησης, που σαν εκπαιδευμένα σκυλάκια υπακούουν και στις πιο παράλογες εντολές της τρόικα. Και το κάνουν, μάλιστα, δίχως την παραμικρή τύψη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mnhmoniakh-sugkubernhsh-ekdikeitai-tous-anergous-me-analghth-forologia#.UdgN5vlM_RM#ixzz2YGgRJwiJ

Comments Off on Η μνημονιακή συγκυβέρνηση εκδικείται τους ανέργους με ανάλγητη φορολογία

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.