Βόλος: Αλβανοί πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές Γυμνασίου!

Δύο αλβανοί συνελήφθησαν στον προαύλειο χώρο του σχολείου την στιγμή που πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου Βόλου, μετά την σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, δύο Αλβανών 27 και 24 ετών και πέντε μαθητών για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων, φέρεται να προμήθευε τους υπόλοιπους, στην από κοινού κατοχή των οποίων βρέθηκε νάιλον συσκευασία κάνναβης, βάρους 3,3 γραμμαρίων. Τις συλλήψεις πραγματοποίησαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στις μέρες μας, ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που απειλεί την Ελληνική κοινωνία και κυρίως τη νεολαία, είναι τα ναρκωτικά. Οι διακινητές κυρίως αλλοδαποί στρέφουν το ενδιαφέρον τους προπαντός σε νεαρά άτομα εφηβικής ηλικίας στα οποία προσφέρουν ναρκωτικά για αρχή δωρεάν έξω από σχολεία, απλά για να μην μπορέσουν να αντισταθούν στον πειρασμό, να τα δοκιμάσουν και να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους.

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τα ναρκωτικά και τους έμπορους θανάτου είναι σαφής και δεδομένη. Καμία ανοχή στο εμπόριο θανάτου και τα υποπαράγωγά του. Απαιτούμε την αυστηρή τιμωρία των μικροδιακινητών, οι οποίοι αποτελούν και τη ρίζα του προβλήματος και τέλος την θέσπιση της θανατικής ποινής για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bolos-albanoi-poulousan-narkwtika-se-mathhtes-sto-gumnasio-n.-agchialou#.UjI7RcbIbSI#ixzz2eidRvQDw

Comments Off on Βόλος: Αλβανοί πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές Γυμνασίου!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.