Γιατί ο Μάκης δεν πιστεύει στο “συνταγματικό τόξο”;

Ο Μαυρουδής – Μάκης Βορίδης, ο ευσταλής (θα έλεγα και ο πιο … chic) κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ (etiam !!!), μιλώντας πρόσφατα στο ΒΗΜΑ FM 99,5 απέρριψε «τσεκουράτα» την τρομώδη  θεωρία του «Συνταγματικού Τόξου».

Πώς όμως γίνεται, στελέχη της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει ο Μαυρουδής να είναι ένθερμοι οπαδοί ή και εμπνευστές της περισπούδαστης αυτής θεωρίας του «συνταγματικού τόξου» και την ίδια στιγμή αυτός (κοτζάμ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μάλιστα) να διαφοροποιείται από μια θεμελιώδη θέση της κυβέρνησης;

Προφανώς ο ατσαλάκωτα «σκληρός» και προσφάτως νεοαποκτηθείς «παίκτης» της ΝΔ, (με την «έξυπνη» μεταγραφή από το αλήστου μνήμης, τραγελαφικό κομμαπόκομμα του ΛΑΟΣ), υπολογίζει ότι η πελώρια σκευωρία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα προκαλέσει δημοσκοπική φθορά στο Λαϊκό Σύνδεσμο και πετάει τα ζυγισμένα «δίχτυα» του για να «αλιεύσει» τους σκληρούς δεξιούς ψηφοφόρους που υποτίθεται ότι θα εγκαταλείψουν την ΧΑ.

Για τους μη δεξιούς, που υπολογίζεται ότι θα εγκαταλείψουν τη ΧΑ, κάνουν ελκυστικές δηλώσεις κάποια άλλα … πονηρούλικα στελέχη της ΝΔ, αυτά αποδεχόμενα άκριτα τα περί «συνταγματικού τόξου».

Δυστυχώς όλοι αυτοί οι κενταυροζελέδες της ελαφροδεξιάς, παρασυρμένοι από τον πολυσυλλεκτικό και ψηφοθηρικό τους οίστρο, ξεχνούν τις λαϊκές παροιμίες «ή παπάς – παπάς, ή ζευγάς – ζευγάς», «δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε χωράνε», αλλά και τις αντίθετες που λένε ότι «όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα».

Αγαπητέ legisperitus gloriosus Μάκη, φροντίστε εκεί στην μαρξαστοφιλελεύθερη  ΝΔ που βρίσκεσαι τώρα, να προμηθευτείτε πολυάριθμα τεράστια και ανθεκτικά τσουβάλια για… να χωρέσουν οι ψήφοι που θα κερδίσετε από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αλλά επειδή είσαι και ιδιαίτερα… συμπαθής, θα σε προέτρεπα συνάμα, να περιμένεις λίγο, καθώς ενδέχεται να μη φθαρεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τόσο πολύ σε αυτή τη φάση, οπότε να σας χρειαστούν κι άλλα «έκτροπα» από «χρυσαυγίτες» για να προκληθεί η πολυπόθητη διαρροή, στην οποία προσβλέπει το κόμμα σου και τα «άλλα παιδιά».

Προς Γιαχβέ (βλ. ελλ. Θεού), δεν υπαινίσσομαι βεβαίως ότι τα αγνά, φωτοβόλα και ηδονικά μυρωδάτα δημοκρατικά σας κόμματα έχουν ευθύνες για τη διαπραχθείσα δολοφονία και ότι αυτή η αποτρόπαια πράξη ήταν προβοκάτσια. Αλλά κι εσύ θα πρέπει να παραδεχτείς ότι το τραγικό συμβάν σας έκατσε ωσάν  «βούτυρο στο ψωμί σας» (έτσι νομίζετε τουλάχιστον).

Εγώ πάντως έχω ένα κλιμακούμενα κακό προαίσθημα για σας όλους τους «εντός-εκτός και επί τα αυτά», ως προς το «συνταγματικό τόξο». Ότι η τραγική δολοφονία του άτυχου νέου στο Κερατσίνι, δεν θα σας αποδώσει δημοσκοπικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για το ενδεχόμενο να είστε μειοψηφία μέσα στη Βουλή μετά τις επόμενες εκλογές. Έτοιμοι ν’ αποδεχτείτε τη λαϊκή ετυμηγορία και να μάθετε να χάνετε. Αυτό μάλλον σημαίνει αστική δημοκρατία κι όχι η ηδονική εμμονή στη βουλιμική νομή της εξουσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giati-o-makhs-den-pisteuei-sto-suntagmatiko-tojo#.Uj8GN8bIbSI#ixzz2fdPMbCbG

Comments Off on Γιατί ο Μάκης δεν πιστεύει στο “συνταγματικό τόξο”;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.