Όταν Δένδιας και Καραγκούνης επέμεναν ότι ο πακιστανός βιαστής της Πάρου είναι… ανήλικος – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαιώθηκε η Χρυσή Αυγή, διασύρθηκε η κυβέρνηση -προστάτης των αλλοδαπών εγκληματιών: ένας χρόνος φυλακή στον πακιστανό για δήλωση ψευδούς ηλικίας

Όλοι θυμάστε την αγωνία των Αρχών αμέσως μετά την επίθεση στην μικρή Μυρτώ να χαρακτηριστεί “ανήλικο” το κτήνος από το Πακιστάν και να έχει ήπια μεταχείριση. Τότε η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική ελληνική φωνή που κατήγγειλε την αδικία και απαίτησε την απονομή Δικαιοσύνης. Τα υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης έσπευσαν να καλύψουν τον εγκληματία, να κάνουν δεκτή την ψευδή δήλωση για την ηλικία του και να τον ρίξουν στα μαλακά (φυλακές ανηλίκων).

Σε επίκαιρη ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη, ο νεοδημοκράτης υφυπουργός Δικαιοσύνης Καραγκούνης ανέφερε ότι:”Είναι καθαρά στην εξουσία του ανακριτή όλες οι ανακριτικές πράξεις. Εκεί εμπίπτει και η διακρίβωση της ηλικίας του δράστη. Έκρινε λοιπόν ο ανακριτής, αφού προχώρησε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ότι με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι γεννημένος το 1993 με συνέπεια η παραγγελία προς φυλάκιση από τον Εισαγγελέα Σύρου να τον μετάγει στο ειδικό κατάστημα νέων Αυλώνα“.

Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη και η αλήθεια έλαμψε! Ο πακιστανός βιαστής καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση για την ψευδή δήλωση της ηλικίας του. Το γεγονός αυτό δικαιώνει την Χρυσή Αυγή και διασύρει την άθλια κυβέρνηση των λαθρομεταναστών. Οι άλλοτε λαλίστατοι νεοδημοκράτες Δένδιας και Καραγκούνης τώρα πια έχουν εξαφανιστεί.

Δείτε τι είχε δηλώσει τότε εκ μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Κ. Καραγκούνης στο 06:00 του βίντεο:

[youtube=http://youtu.be/lGFrqC4zVq4]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-dendias-kai-karagkounhs-epemenan-oti-o-pakistanos-biasths-ths-parou-ei#ixzz2jEeG2RBc

Comments Off on Όταν Δένδιας και Καραγκούνης επέμεναν ότι ο πακιστανός βιαστής της Πάρου είναι… ανήλικος – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.