Απαγορεύουν και τα τζάκια για να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες

Απαγορεύουν και τα τζάκια για να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΟΟΥΝ: Θα ορίσουν “παρατηρητές καμινάδων”

Δεν έχουν τον Θεό τους… Δεν μπορεί κανείς να πει πολλά λόγια για το μέτρο που ετοιμάζεται να προωθήσει η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Όπως αναφέρουν σχετικώς οι εφημερίδες, η κυβέρνηση σχεδιάζει με κοινή υπουργική απόφαση να προωθήσει μέτρο απαγόρευσης της λειτουργίας σε τζάκια και σόμπες τις ημέρες κατά τις οποίες παρατηρούνται αυξημένα ποσοστά των σωματιδίων αιθαλομίχλης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να κάνουμε μία μνεία για την όλη υπόθεση με τα τζάκια και τα επίπεδα αιθαλομίχλης. Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να εκτοξεύσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα ύψη, πολλοί συμπολίτες μας στράφηκαν σε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κρύο και την δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης. Αυτή η επιλογή των Ελλήνων μαζί με το αντικειμενικώς ήπιο περσινό χειμώνα είχαν ως αποτέλεσμα να θρηνήσουμε λίγους νεκρούς από αυτή την πολιτική της συγκυβέρνησης.

Σε μερικές περιοχές και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ανέβασμα του δείκτη αιθαλομίχλης στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα ένα μαζικό επιικοινωνιακό μπαράζ από τα κανάλια του μνημονίου, τα οποία δεν είχαν κάνει ούτε μονόλεπτα ρεπορτάζ σχετικά με τους Έλληνες που ξεπάγιαζαν. Η όλη τους ανησυχία ήταν μη τυχόν και χαθούν έσοδα για τους διεθνείς τοκογλύφους από την επιλογή των Ελλήνων να μην βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης. Τα κανάλια εκείνες τις ημέρες ήταν σαν τον ανόητο που του δείχναν το φεγγάρι και αυτός κοίταγε το δάκτυλο και φυσικά με αυτή την πρόταση δεν τους αθωώνουμε ως «ανόητους», αφού ξέραν πολύ καλά γιατί το έκαναν και πως το έκαναν.

Το πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες είναι το πραγματικά αστείο σημείο της υποθέσεως, αφού όπως αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΚΑ στην «Ελευθεροτυπία», αυτό θα συμβεί μέσω των καμινάδων. Δηλαδή το υπουργείο θα ορίσει υπαλλήλους που θα παρατηρούν τις καμινάδες. Το σταλινικό όραμα για αντιμετώπιση της ανεργίας μέσω ανάθεσης εργασιών για μέτρημα περιστεριών, βρίσκει την σύγχρονη νεοδημοκράτικη εκδοχή του, προκαλώντας ένα πικρόχολο γέλιο στο σύνολο των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apagoreuoun-kai-ta-tzakia-gia-na-jepagiasoun-oi-ellhnes#ixzz2jtLwe5F6

Comments Off on Απαγορεύουν και τα τζάκια για να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.