Κατάμεστα γραφεία και ενημερωτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια

Κατάμεστα γραφεία και ενημερωτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια

Μέσα σε ένα έντονο και βαρύ συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4-11-13 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού η ομιλία του Γραμματέα της τοπικής και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Νικολάου Λεμοντζή. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους Συναγωνιστές, Γιώργο και Μανώλη, λέγοντας ότι είχαν έρθει και στην Τοπική μας, αλλά και στην εκδήλωση που διοργανώσαμε στις 19 Μαΐου για την γενοκτονία των Ποντίων και ήταν πάντα σοβαροί και μετρημένοι.

Ηθικοί αυτουργοί για αυτό που συνέβη είναι η προδοτική συγκυβέρνηση, οι δημοσιογράφοι στο σύνολό τους, οι διάφοροι αριστεροκουλτουριάρηδες καλλιτέχνες, μερικοί από τους οποίους δεν δίστασαν να απειλήσουν σχεδόν τους Έλληνες Εθνικιστές μέσα από δηλώσεις τους στην τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείνοντας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή γι΄αυτά τα παλικάρια που σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι κάπου καλύτερα. Οι προσευχές όλων μας είναι να γίνει γρήγορα καλά ο Αλέξανδρος για να γυρίσει στην οικογένειά του και στο 2χρονο παιδάκι του που τον περιμένει.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : Π Α Ρ Ω Ν!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ : ΠΑΡΩΝ!

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 31-10-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26-10-2013 στα γραφεία μας στον σταθμό Λαρίσης, και για την οποία η συγκυβέρνηση των επικίνδυνων έκανε τα πάντα να την αποτρέψει! Όμως, ούτε οι δύο αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών που πραγματοποιήθηκαν εκατέρωθεν της ευρύτερης περιοχής του σταθμού (με τις ευλογίες των από-κομμάτων του αντι-συνταγματικού τόξου), ούτε ο αποκλεισμός της περιοχής με πρωτοφανείς δυνάμεις των ΜΑΤ, ούτε η τρομοκρατία που ασκήθηκε στους πολίτες ποικιλοτρόπως(…) κατάφεραν να σταματήσουν το Ελληνικό Εθνικιστικό ποτάμι που κατέκλυσε τον σταθμό Λαρίσης και ανήλθε στις 10.000 πολιτών που έδωσαν ένα βροντερό μήνυμα στους μεταπράτες της συκοφάντησης και της λασπολογίας, ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Ο Συναγωνιστικός παλμός και το ατσάλινο φρόνημα των χιλιάδων Ελλήνων, μετέδωσε την Πίστη, την Ελπίδα, την Αφοσίωση και την συμπαράσταση του, στον έγκλειστο Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους Συναγωνιστές Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό που παραμένουν προφυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής!

Οι συνεχείς και παράνομες τηλεφωνικές υποκλοπές των Βουλευτών της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι αντισυνταγματικές και παράνομες επεμβάσεις των ΜΑΤ με σκοπό να αποτρέψουν ΝΟΜΙΜΕΣ δράσεις των Ελλήνων Εθνικιστών (διανομές φυλλαδίων, ενημερωτικές δράσεις, πολιτικές συγκεντρώσεις) προφανή σκοπό έχουν να φιμώσουν τον Αφυπνιστικό Εθνικιστικό Λόγο αφενός, να τρομοκρατήσουν το σύνολο των αγνών Ελλήνων Πατριωτών αφετέρου, που βρίσκουν καταφύγιο στο μοναδικό αντιμνημονιακό, γνήσιο Ελληνικό Κίνημα που ορθώνεται ως το Αληθινό Οχυρό απέναντι στους ομνύοντες εις τον Μαμμωνά, τους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους, τους εμπνευστές του ξεπουλήματος της Χώρας, της αναγκαστικής «συγκατοίκησης» με τους κάθε λογής «κατατρεγμένους» φυγόδικους, φυγόστρατους, καταζητούμενους στις χώρες τους, παρανόμως εισερχομένους ασιάτες, «κοινωνικά ευπαθείς!!» Η αφαίμαξη του Ελληνικού λαού δυστυχώς δεν είναι μόνον οικονομική!
Είναι αφαίμαξη πρωτίστως πνευματική, κοινωνική, πολιτιστική, θρησκευτική και βαθιά Εθνική! Το μεγαλείο του Ελληνικού Έθνους είναι αυτό που φοβούνται οι απανταχού νέο-φιλελεύθεροι ψευδεπίγραφοι «δημοκράτες» και τα εγχώρια φερέφωνά τους, η συνοχή και η Πίστη των Ελλήνων σε ένα αξιακό σύστημα χιλιάδων ετών που πρεσβεύει η Αλήθεια με την οποία πολεμά η Χρυσή Αυγή, είναι λόγχη στα πλευρά τους!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στην Τ.Ο. Λαμίας

Για άλλη μια φορά ο χώρος των γραφείων της τοπικής γέμισε ασφυκτικά από υποστηρικτές του κινήματος, οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες του Γραμματέα της Τ.Ο. συναγωνιστή Α. Γκλέτσου και του συναγωνιστή Γ. Κοκουγιάννη. Θέμα τους οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, οι πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις τόσο του Αρχηγού μας όσο και των λοιπών συναγωνιστών από τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και ο άνευ προηγουμένου πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας από τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής. Καταγγέλθηκε από τους συναγωνιστές η προσπάθεια χρήσης κρατικών μηχανισμών όπως η αστυνομία και η δικαιοσύνη, σαν κομματικών μηχανισμών της τροϊκανής συγκυβέρνησης, καθώς το προηγούμενο βράδυ έγινε προσαγωγή συναγωνιστών κατά τη διάρκεια νόμιμης πολιτικής δράσης, διανομής φυλλαδίων ενημερωτικού υλικού. Το τέλος μιας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης, επισκιάστηκε από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο συναγωνιστών απ’ τις γνωστές παρακρατικές ομάδες, που δρουν ανενόχλητες για λογαριασμό του σάπιου συστήματος. Ενός συστήματος το οποίο είχε διαβεβαιώσει τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την ασφάλεια των γραφείων, με τα αποτελέσματα που είδε όλος ο ελληνικός λαός. Την αρχική θλίψη ήρθε να συμπληρώσει η  αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι της τελικής νίκης, με το αγωνιστικό φρόνημα πιο ψηλά από ποτέ.

Οι σφαίρες τους δεν πρόκειται να μας σταματήσουν ούτε να μας παρασύρουν στα παιχνίδια διχασμού που στήνουν.

Τ.Ο Λαμίας
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

Πέλλα-Ημαθία: Εκτεταμένη ενημερωτική δράση

Τίποτε δεν πτοεί τους Χρυσαυγίτες, ούτε οι διώξεις, ούτε οι τρομοκρατικές ενέργειες. Λίγες ώρες μετά την άνανδρη, εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας, κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Ν.Ε. Πέλλας και Ημαθίας προέβη σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην διασταύρωση Μελισσίου επί της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών-Εδέσσης.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματός μας καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ οι περισσότεροι διερχόμενοι οδηγοί δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους, δίνοντας κουράγιο στους Συναγωνιστές να συνεχίσουν μέχρι την τελική Νίκη.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Σε πείσμα των καιρών, παρούσα σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης

Όντας αποκλεισμένοι από κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, έχουμε αναλάβει να φέρουμε σε πέρας, τον Αγώνα μας, με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε. Απέναντι σε ένα πάνοπλο Σύστημα που μας πολεμάει με κάθε τρόπο και έδειξε πως δε θα διστάσει να αφαιρέσει και ανθρώπινες ζωές, στεκόμαστε εμείς με όπλο τις Ιδέες μας και την Αλήθεια.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν της δολοφονίας των δύο συναγωνιστών – αδερφών μας, ξεκίνησε το μπαράζ ενημερωτικών δράσεων σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης, με αρχή την ίδια την πόλη. Το σύστημα δολοφόνησε για να κάμψει το φρόνημα και την Πίστη μας, νομίζοντας πως οι Ιδέες στην ψυχή μας θα αντικατασταθούν με φόβο και δισταγμό. Όμως, οι Αξίες που διέπουν τον γνήσιο Χρυσαυγίτη δε μπορούν να γίνουν αντιληπτές από τον μέσο αστό, έτσι και εμείς συνεχίσαμε κανονικά τις ενημερωτικές μας εκστρατείες και τις επόμενες ημέρες. Χαλάστρα, Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι, Σοχός, Ασπροβάλτα είναι μόνο λίγες από τις περιοχές που επισκεφθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες με σκοπό να σπάσουμε αυτή τη συνομωσία που πλέκει καθημερινά, όλο και περισσότερο, το Σύστημα εναντίον μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Θεσσαλονίκη:

Για περίπου δύο ώρες δεκάδες χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες προχώρησαν σε διανομή ενημερωτικού υλικού στους χιλιάδες διερχόμενους, με οχήματα και πεζούς, στον κόμβο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο της πόλης. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν φρενήρεις με μεγάλο μέρος αυτού να σταματάει για να συζητήσει μαζί μας, αλλά και να δηλώσει πως μετά από τα γεγονότα των παράνομων και αντισυνταγματικών συλλήψεων θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο το Κίνημά μας.

Μηχανιώνα, Κερασιά, Αγγελοχώρι:

Οι Συναγωνιστές της Νέας Μηχανιώνας προχώρησαν σε εκτενή ενημερωτική εκστρατεία σε αρκετά χωριά της περιοχής, το πρωί της Κυριακής. Για αρκετές ώρες οι συναγωνιστές σάρωσαν, στην κυριολεξία κάθε σημείο στην Μηχανιώνα, την Κερασιά και το Αγγελοχώρι, δηλώνοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παρούσα και πως οι σφαίρες από τα όπλα που έβαλε το Σύστημα, στο χέρι των δολοφόνων, δεν έκαμψαν τις Ιδέες μας και πως η Θυσία των συναγωνιστών μας θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή, ενός ακόμη πιο δυνατού Αγώνα, μέχρις εσχάτων!

Νέα Απολλωνία, Μελισσουργός, Μαραθούσα, Κρήμνη, Καλαμωτό, Απολλωνία:

Οι Συναγωνιστές της περιοχής της Ασπροβάλτας, πιστοί στη συνεχή και έντονη δράση τους, προχώρησαν για ακόμη μία φορά σε πολύωρη διανομή φυλλαδίων σε πολλά χωριά της περιοχής. Πλατείες, καφενεία και κάθε άλλο μέρος σύναξης του κόσμου αποτέλεσε πόλος έλξης για τους συναγωνιστές, μην αφήνοντας κανέναν σε αυτά τα χωριά να μείνει στην άγνοια, για όλα τα τραγικά περιστατικά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και αφορούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και τις προδοτικές τακτικές ξεπουλήματος της χώρας, που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Σοχός:

Το πρωί της Παρασκευής συναγωνιστές της περιοχής του Σοχού προχώρησαν σε εκτενή δράση στην περιοχή. Χιλιάδες έντυπα του Κινήματος, με τις πολιτικές μας θέσεις, αλλά και με τα αληθινά γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο μήνα και όχι με αυτά τα ψευδή που παρουσιάζουν τα κανάλια. Ο κόσμος στη λαϊκή, αλλά και σε καφενεία ζήταγε να φωτογραφηθεί με τις εφημερίδες του Κινήματος και με τα έντυπα, φωνάζοντας πως η μόνη λύση για το σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτοί, συν τοις άλλοις, φαίνεται και από τον πόλεμο που δέχεται από όλους αυτούς που θέλουν να διαιωνίσουν το παραπάνω πρόβλημα.

Χαλάστρα:

Η λαϊκή της Χαλάστρας, μία από τις μεγαλύτερες του νομού Θεσσαλονίκης, αποτελεί πόλο έλξης για κόσμο της ευρύτερης περιοχής. Σάββατο πρωί και δεκάδες χρυσαυγίτες βρίσκονται εκεί για να προχωρήσουν σε διανομή ενημερωτικού υλικού. Οι πωλητές και οι απλοί πολίτες φώναζαν από μακριά για να προλάβουν να πάρουν κάποια από τα έντυπα που μοιράζονταν. Για ακόμη μία φορά η ποσότητα του υλικού αποδείχθηκε ελάχιστη μπροστά στη ζήτηση του κόσμου, με κάθε έναν πολίτη να παίρνει πολλά περισσότερα για να τα μοιράσει με τη σειρά του σε γνωστούς και συγγενείς.

Πλέον το Σύστημα έχει καταλάβει πως ό, τι και να πουν δεν αγγίζουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που έχει ριζωθεί βαθιά στο Πνεύμα του Ελληνικού λαού. Σε όλους αυτούς θυμίζουμε πως ακόμη και το ομορφότερο λουλούδι τρέφεται από τη λάσπη…

Δυστυχώς όμως το Σύστημα έδειξε τα αληθινά του δόντια, αφήνοντας ελεύθερα τα σκυλιά του να δράσουν με μόνο γνώμονα το μίσος και τη μισανθρωπιά τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δε λυγίζει και η Θυσία των Συναγωνιστών μας, μας κάνει πιο πιστούς, πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους…

Ο αγώνας συνεχίζεται: Ενημερωτική δράση στη βόρεια Χαλκιδική

Κυριακή 3 Νοεμβρίου… Δύο ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο συναγωνιστών μας, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν υποστέλλουν τις σημαίες του αγώνα. Έτσι, και το πρωί της Κυριακής, δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις σε χωριά της βόρειας Χαλκιδικής, για να διαδώσουν τη μοναδική αληθινή φωνή, τη φωνή της Εθνικής Αντίστασης.

Από το χωριό της Αρναίας, στο Παλαιοχώρι, την Παλαιόχωρα και τέλος τον Άγιο Πρόδρομο, οι Χρυσαυγίτες γίνανε αποδεκτοί με επευφημίες από τους κατοίκους, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, εξαπατήθηκαν πολλές φορές στο παρελθόν από τους διάφορους πολιτικάντηδες, οι οποίοι τους θυμούνται μόνο σε κάθε προεκλογική περίοδο.

Στη θέα και μόνο των παιδιών της Χρυσής Αυγής, πολίτες ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και δήλωναν τη συμπαράστασή τους στον αγνό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ παράλληλα εξέφραζαν και τα συλλυπητήρια τους για τα δύο παιδιά της οικογένειας της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος.

Ας το καταλάβουν, λοιπόν, οι εχθροί της Χρυσής Αυγής: Δε μας λυγίζει ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε οι φυλακίσεις, ούτε οι σφαίρες της ψευτοδημοκρατίας τους. Τα παιδιά με τα μαύρα θα είναι πάντα εδώ, στις πόλεις και τα χωριά, τις γειτονιές και τις πλατείες όλης της Ελλάδας. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, μέχρι την απελευθέρωση του Έθνους μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-grafeia-kai-enhmerwtikes-draseis-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-epi#ixzz2jrM4QSQg

Comments Off on Κατάμεστα γραφεία και ενημερωτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.