Ήξεραν για το κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών μέσω γάμων πριν ένα χρόνο!

Ήξεραν για το κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών μέσω γάμων πριν ένα χρόνο!

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η αποκάλυψη κυκλώματος νομιμοποίησης λαθρομεταναστών που είχε στηθεί στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και δρούσε μέσω της τελέσεως λευκών γάμων. Σχετικά με τις αποκαλύψεις ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος της περιοχής παράστησε τον “Πόντιο Πιλάτο”, παρότι ήταν ο «κουμπάρος» στην όλη υπόθεση. Το ειρωνικό της όλης υποθέσεως είναι ότι οι αρμόδιες αρχές άργησαν ένα χρόνο να «ανακαλύψουν» το συγκεκριμένο κύκλωμα, αφού αυτό είχε αποκαλυφθεί από την Χρυσή Αυγή, η οποία με τοπικό δελτίο Τύπου είχε αποκαλύψει την αλήθεια.

Συγκεκριμένο δελτίο Τύπου στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 το οποίο είχε δημοσιευθεί στην τοπική εφημερίδα «Αχαγιώτικα Νέα», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γι’ αυτό φροντίζουν τα «αρμόδια όργανα» σε πολλά επίπεδα όπως με τους δεκάδες γάμους μεταξύ αλλοδαπών και Ρομά που όπως φαίνεται εργολαβικά έχει αναλάβει ο Δήμαρχός μας. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς ξαφνικά ερωτεύθηκαν δεκάδες από αυτούς μεταξύ τους και αγάπησαν αυτό τον τόπο και τον επέλεξαν σαν τόπο διαμονής τους. Οπότε συνδημότες ευχηθείτε τους «βίο Ανθόσπαρτο και πολλούς απογόνους». Στους δε κουμπάρους (Δήμαρχο και Αντιδημάρχους) «πάντα Άξιοι και να σας ζήσουν» οι νέοι ψηφοφόροι σας».

Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη του δημάρχου, παρότι όπως πληροφορούμαστε από καθεστωτικές εφημερίδες αυτός είχε τελέσει «γάμο» μεταξύ μίας 9χρονης και ενός 45χρονου. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος προαλείφεται για δήμαρχος Πατρών με την υποστήριξη του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και να έχει σχέση με την ασυλία που απολαμβάνει ο δήμαρχος, απέναντι σε ένα τόσο ηχηρό σκάνδαλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kuklwma-gamwn#ixzz2lf7yqYPQ

Comments Off on Ήξεραν για το κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών μέσω γάμων πριν ένα χρόνο!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.