Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Καλησπέρα,

Λίγες μέρες έμειναν, και θέλω να προσθέσω μερικές γραμμές στα μηνύματα. Ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ, μπορεί να έμεινε αρκετά εκτός πολίτικης σκηνής, αλλά αφού επέστρεψε, επέστρεψε δριμύτερος. Πριν πολλά χρόνια, κατάφερε να καταστρέψει την παράταξη που τον ανέδειξε προδίδοντας την και πολύ γρήγορα και το κόμμα του, μια παράταξη που βασίστηκε στο όνομα Μακεδονία, το όποιο τώρα μετά χαράς παραχωρεί. Έρποντας και γλείφοντας, κατάφερε να συγκεντρώσει λιγούρα για εξουσία, σφουγγοκωλάριους και καρνάβαλους που τάζοντας τους εξουσία, δεχτήκαν να κάνουν το οτιδήποτε. Αλλά, η θλιβερή και άβουλη αυτή μαριονέτα, κατάφερε με τη στήριξη των αφεντικών του, με ψέματα να ανέβει στην εξουσία. Φυσικά, ξεβράκωσε όλα τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης οι όποιοι ευχαρίστως τον στήριξαν για ένα σημαντικό λόγο: την κουτάλα. Ξαφνικά αριστεροί και πασόκοι και νεοδημοκράτες χειροκροτούσαν ο ένας τον άλλον, όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πλάστες δημοσκοπήσεις, κουκούλωμα κλοπών, χρήση του όρου ‘δημοκρατία’ με σκοπό να επιβάλλουν τη χούντα τους, άπατες, ψέματα, ξεπούλημα όλων των πόρων, οι υπάλληλοι των εθνικών εργολάβων και των διεθνών τοκογλύφων αποκαλύφθηκαν. Και ο Σαμαράς πέτυχε αυτό που κανένας πολίτικος δεν έτυχε μέχρι τώρα. Όχι απλά κατέστρεψε το κόμμα του. Έφτασε στο τέλος όλο το καθεστώς της μεταπολίτευσης. Τον ευχαριστούμε για αυτό.

Β.Σ.

Εγκλήματα κομμουνιστών: το τέλος του 5/42 και του Ψαρρού

Η λεγόμενη “Δικαιοσύνη” αν δεν είναι πρωταθλήτρια συναγωνίζεται σε διαφθορά τους λοιπούς θεσμούς του Ελληνικού Κράτους.  Ίσως έχει έρθει η ώρα να τεθεί ζήτημα κληρωτών δικαστών και εισαγγελέων, εννοώντας κλήρωση μεταξύ των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους που διαθέτουν ορισμένα ελάχιστα τυπικά προσόντα.  Για να βρίσκουν, επιτέλους, οι πολίτες το δίκιο τους χωρίς αποτρεπτικό κόστος.

Δ.Σ.

Μας περνάνε για ηλίθιους; 2,6 εκατ. ευρώ από το Υ.ΕΘ.Α για μια ιστοσελίδα!

Καλησπέρα Συναγωνιστές,

Θα ήθελα να συγχαρώ το Εθνικιστικό Κίνημα για ακόμη μια φορά που παρά την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης συνεχίζει να βοηθάει τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μοιράσει αύριο τρόφιμα στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών, ώστε να μπορέσουμε μερικοί από εμάς να χαρούμε τις γιορτινές αυτές μέρες με τις οικογένειες μας και να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο «ανθρώπινα». Με τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αλλά και με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη, η βοήθεια της Χρυσής Αυγής είναι πραγματικά άξια επαίνου! Συνεχίστε δυναμικά!

Γ.Η. 

Συνέντευξη της Αγγελικής Γεννατά-Βλαχοπούλου υποψήφιας με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” στο Defencenet

Διαβάζω στο διαδίκτυο για τις συνεχείς κατασχέσεις ακινήτων που έχει διατάξει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου για χρέη στο δημόσιο. Το θράσος αυτής της συγκυβέρνησης δεν έχει όρια, ενώ κανείς δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του τους Έλληνες που χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους που δούλεψαν για μια ολόκληρη ζωή. Από την άλλη, ο Σαμαράς έχει θάψει στο ντουλάπι του το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τα δάνεια των κομμάτων, την λίστα λαγκάρντ, το σκάνδαλο με τα υποβρύχιο, το σκάνδαλο με την Siemens. Το μόνο που ζητάει είναι τα 300 ευρώ ενός ανέργου που όχι απλά δεν έχει να τα δώσει, αλλά δεν μπορεί να βγάλει ούτε καν τα προς το ζην. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει εξαθλιώσει τον Έλληνα και έχει ξεπουλήσει την Ελλάδα. Απαιτούμε άμεσα Εθνικές εκλογές.

Σ.Δ.

Γιάννης Λαγός στο πατριωτικό ιστολόγιο elnewsgr: Η Νίκη έχει επιτευχθεί!

Έχουμε μπει πλέον στην προεκλογική περίοδο. Έτσι, όλα τα διεφθαρμένα και πληρωμένα κανάλια προωθούν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και τους αναδεικνύουν ως «σωτήρες» του Έθνους. Αλήθεια, ποιος τους πιστεύει; Εμφανίζονται αυτοί ως γνώστες και ηθικοί πολιτικοί την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται και ο Σαμαράς συνεχίζει να κερδοσκοπεί και να ξεπουλάει την Πατρίδα μας. Τόσα χρόνια το μόνο που βλέπουμε από αυτά τα κόμματα είναι διαφθορά και μίζες τις οποίες μοιράζουν μεταξύ τους και φυσικά με συνένοχο την αριστερά. Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για το μέλλον της χώρας μας και για τους Έλληνες πολίτες. Αντίθετα, οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής είναι άνθρωποι με σθένος, αμόλυντοι από τον πολιτικαντισμό και το Κίνημα έχει αποδείξει από τότε που μπήκε στο κοινοβούλιο ότι δεν βολεύεται σε καρέκλες ούτε σε αξιώματα.

Λ.Μ.   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-17-apriliou-2014#ixzz2z6EaEcvn

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.