Μέχρι και ο Βενιζέλος τελείωσε τον Σαμαρά – Την χαριστική βολή θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός!

Μέχρι και ο Βενιζέλος τελείωσε τον Σαμαρά - Την χαριστική βολή θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός!

Μετά την Μέρκελ, τον Καραμανλή, τον Παπούλια και τον Τσίπρα και ο “συνέταιρος” Βενιζέλος άδειασε τον Σαμαρά και τον παραδίδει στην αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία

Η μαριονέτα – πρωθυπουργός που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς εδώ και ένα χρόνο, από τότε που ενορχήστρωσε και έβαλε σε εφαρμογή την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής η οποία του γύρισε μπούμερανγκ, γυρνά ως ελεεινός και τρισάθλιος επαίτης δεξιά και αριστερά αναζητώντας στήριξη. Αυτό που θέλει μέσα στο θολωμένο του μυαλό είναι να παραμείνει πρωθυπουργός για λίγους μήνες ακόμη.

Δεν μπορεί ακόμα να αποδεχθεί ότι έχει ξοφλήσει οριστικά, παρόλο που του το είπαν με τα πιο ξεκάθαρα λόγια η Μέρκελ, ο Καραμανλής και ο Παπούλιας. Το οριστικό άδειασμα ήρθε χθες από τον συνέταιρο του Βενιζέλο, ο οποίος μετά την συνάντηση στο Μαξίμου κατέστρεψε τα μυθεύματα για εκλογές στο τέλος της θητείας και Προεδρική εκλογή και έκανε λόγο για άμεσες εκλογές εδώ και τώρα.

Είπε χαρακτηριστικά: “Ή θα διαλέξουμε ως λαός και ως έθνος μια λύση που την έχουμε παλέψει με θυσίες και κόπους και που είναι όχι μόνο οργανωμένη και συγκεκριμένη αλλά και σίγουρη ή θα διαλέξουμε άλλες λύσεις που δεν μπορούν να περιγραφούν, είναι επισφαλείς, ασαφείς, υψηλού ρίσκου και θέτουν σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού“. Με άλλα λόγια ότι είχαμε να κάνουμε, το κάναμε, τώρα ας αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός.

Οι ελεύθερες εκλογές θα σημάνουν το τέλος της Χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου και θα αναδείξουν την Χρυσή Αυγή ως την πραγματική Εθνική αντιπολίτευση.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Η συγκυβέρνηση της καταστροφής έχει ήδη καταρρεύσει αφού παρέδωσε την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση διεξαγωγή Εθνικών εκλογών, απεγκλωβισμό από τα μνημονιακά δεσμά και επανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mechri-kai-o-benizelos-teleiwse-ton-samara-thn-charistikh-bolh-tha-thn-dwse#ixzz3IliuDc00

Comments Off on Μέχρι και ο Βενιζέλος τελείωσε τον Σαμαρά – Την χαριστική βολή θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.