ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΤΟ ANTINEWS ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΧΟ!

tromokratiko-xtupima

Τρομοκρατικό χτύπημα -και μάλιστα σε ανθρώπινο στόχο- προαναγγέλλει η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, για τις επόμενες ημέρες ή ώρες:

«Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει το antinews, πριν μερικές ημέρες ανώτατα στελέχη από την κυβέρνηση αλλά και οικονομικοί παράγοντες ειδοποιήθηκαν από την αντιτρομοκρατική να «έχουν το νου τους, να είναι πολύ προσεκτικοί». Ο φόβος στα κλιμάκια της Αστυνομίας είναι διάχυτος καθώς υπάρχουν ανεξέλεγκτοι θύλακοι τρομοκρατίας που κανείς δεν ξέρει που και πότε θα χτυπήσουν. Κι επειδή είναι καλά οργανωμένοι, με βαρύ οπλισμό ενώ έχουν σχέσεις και με πληρωμένους δολοφόνους της νύκτας, αυτό τους κάνει να είναι πολύ επικίνδυνοι.

Το να βάλουν καμιά βομβίτσα είναι το λιγότερο. Το να χτυπήσουν, όμως, πολιτικό ή οικονομικό στέλεχος θα πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Αν δεν πρόκειται για προβοκατόρικο δημοσίευμα με στόχο την κατατρομοκράτηση του κόσμου, πως γίνεται πάντα η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» να έχει πληροφορίες για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, χωρίς ποτέ να τα αποτρέπει και να συλλαμβάνει τους επίδοξους δράστες;

2ον) Υπάρχουν «ανεξέλεγκτοι» θύλακες τρομοκρατίας, γράφει το antinews. Άρα υπάρχουν και άλλοι ελεγχόμενοι;

3ον) Άραγε, ποιον άλλον εκτός από την ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση θα ωφελούσε πολιτικά ένα ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα ετούτες τις ώρες;

πηγή

Comments Off on ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΤΟ ANTINEWS ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΧΟ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.