Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων σε Ρεντίνα και Καβούρι – Φωτορεπορτάζ

Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων στους Ιερούς του Έθνους μας αγώνες, που τελέστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο στρατόπεδο «Αντιστρατήγου Γ. Κατσάνη» στη Ρεντίνα, η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γρέγο Αντώνιο, Γραικό Φώτιο, τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο και στελέχη του Κινήματος.

Τιμήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, οι νεκροί Καταδρομείς, μαχητές των επιχειρήσεων 1947-1949 και μαζί τους μνημονεύθηκαν στο προσκλητήριο νεκρών όλοι οι πεσόντες μαχητές του Ιερού Λόχου Μέσης Ανατολής και των επιχειρήσεων της Κύπρου το 1974.

Η θυσία εκείνων που έπεσαν, πιστοί στο όρκο προς την Πατρίδα, εμπνεόμενοι από τα ιδανικά του Έθνους, αποτελεί σήμερα παράδειγμα για όλους τους Έλληνες. Άξιοι συνεχιστές τους παραμένουν οι σημερινοί Έλληνες Καταδρομείς, ακοίμητοι φρουροί της Εθνικής Ανεξαρτησίας, αιχμή του δόρατος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρευρέθη στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων που τελείται κάθε χρόνο στο Καβούρι και αφορά στη μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν την ζωή τους, τόσο κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου, όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων στην Κύπρο εναντίον των Τούρκων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-mnhmosuno-twn-ellhnwn-katadromewn-se-rentina-kai-kabouri#ixzz3bBYRpb3s

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων σε Ρεντίνα και Καβούρι – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.