22/01/2013, Mister Tsipras προς Αμερικάνους: Οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σκίσει το Μνημόνιο είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της!

22/01/2013, Mister Tsipras προς Αμερικάνους: Οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σκίσει το Μνημόνιο είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της!

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποιοι εξεπλάγησαν με την «απότομη» μνημονιακή στροφή του mister Tsipra (δε μιλάμε για τους καραστημένους Λαφαζάνη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στρατούλη και ΣΙΑ, που ήξεραν πολύ καλά εξ’ αρχής την κατάληξη των… αντιμνημονιακών παραμυθιών τους…), σας υποσχεθήκαμε ότι κάθε μέρα θα αναρτούμε κι από ένα παλαιότερο δημοσίευμά μας, στο οποίο εμφαίνεται ότι η μνημονιακή στροφή του mister Tsipra και του παρδαλού τριτομνημονιακού του συνονθυλεύματος, έγινε πολύ νωρίτερα. Και πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2013, όταν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία (όπου συναντήθηκε με τον Σόιμπλε) και εν συνεχεία την Αμέρικα.

Απ’ αυτήν την επίσκεψή του στην Αμέρικα είναι η σημερινή μας αναδημοσίευση. Διαβάστε τι έλεγε στις 22 Ιανουαρίου 2013 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Τα… διαπιστευτήριά του έδωσε χθες στην Αμέρικα ο… leader of SYRIZA, με την… εμπνευσμένη ομιλία του στο Ινστιτούτο Brookings, στην οποία υποσχέθηκε πως θα είναι… καλό και υπάκουο παιδί στους διεθνείς τοκογλύφους, αν έχουν την… ευγενή καλοσύνη να του δώσουν το… χρίσμα για να γίνει… χαλίφης στη θέση του σημερινού χαλίφη Αντωνάκη Σαμαρά:

«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό ξεκάθαρα: ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη… Οι χώρες μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και σε μέγεθος και σε δομές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν σκιές και προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θέλουμε να υπερβούμε. Υπάρχουν όμως και δεσμοί ισχυροί οι οποίοι σε ένα παγκοσμιοποιημένο τοπίο, γίνονται όλο και ισχυρότεροι».

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/22-ianouariou-2013-mister-tsipras-pros-amerikanous-oi-fhmes-oti-o-suriza-th#ixzz3h6aawZIQ

Comments Off on 22/01/2013, Mister Tsipras προς Αμερικάνους: Οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σκίσει το Μνημόνιο είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.