Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ηράκλειο, Πιερία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 30 Ιουλίου το απόγευμα, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε εμπόρους καταστημάτων, μικροπωλητές και καφενεία στο κέντρο της πόλης της Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, μετέβη στο κέντρο της πόλης, όπου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για όλους τους τομείς καθώς κι εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, σε εμπόρους καταστημάτων, διερχόμενους Έλληνες πολίτες, μικροπωλητές και σε καφενεία.


Έντονα ήταν τα παράπονα των εμπόρων και των μικροπωλητών για τη νέα αιματηρή φορολόγηση που τους περιμένει και παράλληλα έδειχναν την απαισιοδοξία τους για τους κυβερνώντες. Διερχόμενοι Έλληνες πολίτες, ζητούσαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια, λέγοντας ”μόνο η Χρυσή Αυγή μας έχει απομείνει” και ότι ”άλλα μας υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν”. Οι συναγωνιστές, ξεκαθάρισαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ από όσα αναφέρει στο πρόγραμμά της.

Η τακτική του αγώνα των Χρυσαυγιτών, απέναντι στη διαμορφωθείσα πραγματικότητα από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ήταν το θέμα της ομιλίας του συναγωνιστή Οδυσσέα Πατεράκη και της συζήτησης που ακολούθησε, χθες Τετάρτη 29/7 στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποφευχθούν οι παγίδες του λαϊκισμού που χαρακτηρίζει την τακτική των συστημικών κομμάτων, καθώς και στην υποχρέωση του κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισσας στην επίδειξη του ανάλογου προσωπικού ήθους που απαιτείται στις ατομικές και συλλογικές δράσεις, για την αφύπνιση και αποστασιοποίηση των συμπολιτών μας από τις συνήθειες που κληρονόμησε η επί δεκαετίες κυριαρχία των συστημικών μηχανισμών ελέγχου του δημόσιου βίου, με αιχμή την πελατειακή σχέση πολιτικής και πολίτη.

Πιστεύοντας ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι κάθε Έλληνας εθνικιστής πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του έθνους του, η Τ.Ο. Πιερίας συνέχισε και αυτήν την Δευτέρα 27 Ιουλίου, τις ομιλίες με θέματα από την Ελληνική Ιστορία. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης αφού αναφέρθηκε συνοπτικά στην Συνθήκη της Λωζάνης, ανέλυσε όλες τις παραβιάσεις της από την πλευρά της Τουρκίας. Επισημάνθηκαν οι διώξεις, οι καταστροφές και οι εξευτελισμοί που υπέστησαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, καθώς και οι Έλληνες ιερείς και αρχιερείς του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Στηλιτεύθηκε η αδιάφορη και αναξιοπρεπής στάση της επίσημης Ελλάδος προς όλες αυτές τις παραβιάσεις της Συνθήκης, η οποία βρίσκεται κανονικά σε ισχύ ως τις μέρες μας. Ως Έλληνες εθνικιστές είμαστε σίγουροι ότι σωστή αντίδραση και τα απαραίτητα αντίμετρα στην Τουρκία θα δοθούν μόνο με Εθνική κυβέρνηση υπό την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Είναι εξάλλου γνωστό πως τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου» αδιαφορούν για τους Έλληνες των υπό κατοχή εδαφών στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο Τένεδο και όπου αλλού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn258#ixzz3ha2bncfy

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ηράκλειο, Πιερία

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.