Ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς: Ισοπεδώνονται επαγγελματικοί κλάδοι, φτωχοποιούνται οι Έλληνες – Συνένοχο όλο το “δημοκρατικό τόξο”

Ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς: Ισοπεδώνονται επαγγελματικοί κλάδοι, φτωχοποιούνται οι Έλληνες - Συνένοχο όλο το “δημοκρατικό τόξο”

Κατατέθηκε χθες τα μεσάνυχτα το νέο μνημόνιο της αριστεράς, το οποίο αναμένεται να εισαχθεί αμέσως στις επιτροπές και ακολούθως να ψηφιστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος από τη ΒουλήΠαρά τους πανηγυρισμούς των νεοφώτιστων μνημονιακών του Μεγάρου Μαξίμου, πρόκειται για μνημονιάρα ολκής, που θα πλήξει βάναυσα τον Ελληνικό Λαό, καταστρέφοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους, πίνοντας φορολογικά το αίμα του Ελληνικού Λαού, και μετατρέποντας την Ελληνική Οικονομία σε ερείπια.

Ενδεικτικό της καταστροφής που πρόκειται να ακολουθήσει είναι ότι το συγκεκριμένο αριστερό μνημόνιο πλήττει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας (αγρότες, κτηνοτρόφους, μέχρι τους φούρνους), κλείνοντας παράλληλα το μάτι στην διεθνή πλουτοκρατία και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το Μνημόνιο της Αριστεράς θα αποτελέσει άλλο ένα πλήγμα στην Ελληνική Οικονομία και την Εθνική Ανεξαρτησία, παρά τις όποιες ψευδείς πομφόλυγες διαδίδουν οι συριζαίοι.

Όμως σε αυτό το καταστροφικό Μνημόνιο, το οποίο θα βιώσει στο πετσί του ο ραγδαία φτωχοποιημένος Έλληνας πολίτης, θα πρέπει να γνωρίζει την συνενοχή ολόκληρου του «δημοκρατικού τόξου» στην εν λόγω επίθεση εναντίον του. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε τις θέσεις της «αντιπολίτευσης» για το τρίτο αριστερό μνημόνιο:

Μεϊμαράκης – ΝΔ: «Εάν η συμφωνία δεν ψηφιστεί όμως θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για τη χώρα και για αυτό μιλάω για εκβιασμό από την πλευρά του Πρωθυπουργού. Εάν πάλι απέχουμε θα είναι σαν να συμβιβαζόμαστε με τις κινήσεις της κυβέρνησης. Τα μέτρα που έρχονται βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Θα πρέπει να ψηφίσουμε τη συμφωνία χωρίς όρους γιατί εάν δεν την ψηφίσουμε ή απέχουμε ο κύριος Τσίπρας θα είναι σαν να εκβιάζεται να κάνει εκλογές. Επίσης εάν τελικά γίνουν εκλογές δεν εγγυάται κανείς πως θα είμαστε πρώτο κόμμα και πως δεν θα επωμιστούμε ένα τεράστιο βάρος ευθυνών που δεν μας ανήκουν καθώς θα δοθεί το πεδίο στον πρωθυπουργό να ακολουθήσει τις πάγιες τακτικές λαϊκισμού»

Θεοδωράκης – Ποτάμι: ««Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές μας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Αντιθέτως είναι μια συμφωνία χειρότερη από αυτήν που μπορούσε να πετύχει η χώρα πριν από δύο ή τρεις μήνες. Όμως το Ποτάμι από τον Φεβρουάριο χωρίς μισόλογα είχε πει ότι αυτό που προέχει είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης. Αυτό λέμε και τώρα»

Το Πασόκ από την πλευρά του με δήλωση του πρώην προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου, θέτει ως όρους για την υπερψήφιση του μνημονίου, την παραδοχή από τον Τσίπρα ότι είπε ψέμματα, την απομάκρυνση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, που το ίδιο νομοθέτησε, και την μη διεξαγωγή εκλογών, γιατί θα βρεθεί εκτός βουλής και την εισαγωγή του στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το πελατειακό πράσινο παρακράτος, μπας και σωθεί.

Κοινώς, όλοι τους είναι συνένοχοι για τα παρακάτω μέτρα που συντόμως θα ψηφιστούν πανηγυρικά από όλη τη Βουλή, με μόνη Δύναμη Εθνικής Αντίστασης τη Χρυσή Αυγή.

1. Αλλαγές στον Πτωχευτικό Κώδικα
2. Αλλαγές στον κώδικα είσπραξης και στους κανόνες διαγραφής χρεών προς το δημόσιο
3. Μείωση ακατάσχετων ορίων για οφειλές στο δημόσιο στα 1000 ευρώ
4. Αλλαγές στις διώξεις για χρέη στο δημόσιο
5. Αλλαγές στις 100 δόσεις, ώστε να υπάρχουν λιγότεροι δικαιούχοι και όσοι το δικαιούνται να πληρώνουν ακριβότερο επιτόκιο
6. Αλλαγές στις ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων
7. Αύξηση προκαταβολής φόρων σε επιχειρήσεις
8. Κατάργηση της επιβολής φόρου 26% στις εισαγωγές προς αποφυγήν για τριγωνικές συναλλαγές μέσω Κύπρου, Βουλγαρίας κλπ
9. Περιορισμός φοροαπαλλαγών για ναυτιλιακές επιχειρήσεις
10. Κατάργηση φοροαπαλλαγών πρακτόρων ΟΠΑΠ
11. Περιορισμός της φοροαπαλλαγής των αγροτών
12. Κατάργηση έκπτωσης φόρου στο αγροτικό ντίζελ
13. Μείωση ΦΠΑ από 23% σε 13% για το μοσχαρίσιο κρέας
14. Αύξηση ΦΠΑ από 0% σε 23% για ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
15. Ηλεκτρονικά συστήματα καταπολέμησης φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου
16. Το ΣΔΟΕ συγχωνεύεται με την ημιανεξάρτητη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών
17. Αυξημένες ελευθερίες σε φοροελεγκτές
18. Περιορισμός της αποζημίωσης για εκτός έδρας στο δημόσιο, δηλαδή μειώσεις μισθών
19. Ημιαυτόματες περικοπές κρατικών δαπανών από το δημοσιονομικό συμβούλιο αν ο προϋπολογισμός ξεφεύγει των στόχων του, δηλαδή ακόμα πιο ισχνό κοινωνικό κράτος
20. Άμεση εφαρμογή όλων των προαπαιτουμένων που ψηφίστηκαν τον Ιούνιο για το δάνειο-γέφυρα
21. Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων
22. Αλλαγές για χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία
23. Μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις
24. Ενοποίηση επικουρικών ταμείων
25. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
26. Μειώσεις σε τιμές γενόσημων φαρμάκων, ώστε να μειωθεί και άλλο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων
27. Πλαφόν στις δαπάνες προμηθειών των κρατικών νοσοκομείων και αυτόματος μηχανισμός επιστροφών από επιχειρήσεις Υγείας προς το δημόσιο (claw back)
28. Αλλαγές διοικήσεων στα κρατικά νοσοκομεία
29. Αλλαγές στις προσφορές/εκπτώσεις των καταστημάτων
30. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας
31. Διαχωρισμός της ΔΕΣΦΑ
32. Μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς φορτηγών μεταφορών
33. Μέτρα απελευθέρωσης για πώληση του γάλακτος, δηλαδή γάλα για 11 ημέρες στο ράφι
34. Μέτρα απελευθέρωσης πώλησης του ψωμιού, δηλαδή θάνατος του «φούρνου της γειτονιάς»
35. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά λεωφορεία
36. Μέτρα απελευθέρωσης στα τουριστικά επαγγέλματα
37. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των δικαστικών επιμελητών
38. Μέτρα απελευθέρωσης του επαγγέλματος των συμβολαιογράφων
39. Κατάργηση του φαρμακείου της γειτονιάς και παράδοση της εμπορίας φαρμάκων στις πολυεθνικές εταιρείες. Ενδεικτικό ότι πλέον φαρμακεία θα μπορούν να έχουν και οι μη φαρμακοποιοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-boulh-to-mnhmonio-ths-aristeras-isopedwnontai-epaggelmatikoi-kladoi-ftw#ixzz3icMYoePU

Comments Off on Ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς: Ισοπεδώνονται επαγγελματικοί κλάδοι, φτωχοποιούνται οι Έλληνες – Συνένοχο όλο το “δημοκρατικό τόξο”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.