Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Μηχανιώνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Μηχανιώνα

Την Τετάρτη, 05/08, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την πολιτική επικαιρότητα.Τέταρτη στον κόσμο η Ελλάδα μας σε μείωση πληθυσμού,αλλά ποιος νοιάζεται, τον Τσίπρα τον νοιάζει μόνο πως να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Έως 36.000 λαθρομετανάστες μπαίνουν μέσα σε ένα μήνα στην χώρα μας και η κυβέρνηση τους στρώνει και κόκκινα χαλιά για να περάσουν.Τριπλό ψαλίδι στις συντάξεις του Σεπτεμβρίου και ενώ οι Έλληνες πεινάνε και δεν έχουν λεφτά ούτε για το γάλα των παιδιών τους η κυβέρνηση δίνει κάρτα τροφίμων στους λαθρομετανάστες. Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα και ο Τσίπρας κλείνει βίλα για να ξεκουραστεί από τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις στις οποίες υπογράφει με κλειστά τα μάτια. Επίσης ο συναγωνιστής Κουβέλης Γεώργιος έδωσε μια συνοπτική ομιλία με θέμα την ίδρυση του καθεστώς της 4ης Αυγούστου του 1936 υπό τον Ιωάννη Μεταξά κατά το οποίο η οικονομία είχε εξυγιανθεί και η ανεργία, ο πληθωρισμός και ο εξωτερικός δανεισμός δεν υπήρχαν. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Ξάνθης στο Πόρτο – Λάγος

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης τελεσφόρησε την Κυριακή 9 Αυγούστου.

Κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε νωρίς το πρωί τον παραθαλάσσιο οικισμό Πόρτο -Λάγος και την τοπική λαϊκή αγορά.

Διανεμήθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά και με τις πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής, ώστε να μπορέσει να βγει η χώρα μας από το τέλμα που περιήλθε μετά τις άγονες και καταστροφικές, δεξιές κι αριστερές πολιτικές.

Ο μόνος τρόπος για να ακουστεί ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση επαφή με τους ανθρώπους, γι’ αυτό οι άντρες και οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής είναι μονίμως στους δρόμους και στις γειτονιές.

Οι Έλληνες Εθνικιστές απτόητοι, με πείσμα και θέληση ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Nίκη!

Ενημερωτική δράση στην Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας: Ενημερωτική δράση στην Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού .

Το Σάββατο 8-8-2015 οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησαν άλλη μια ενημερωτική δράση, αυτή τη φορά στην Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού. Στα καφενεία των περιοχών, στα καταστήματα, στις παραλιακές καφετέριες αλλά και στις αυλές των σπιτιών μοιράστηκαν φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και  ΕΜΠΡΟΣ, φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις  του Λαϊκού Συνδέσμου, καθώς και έντυπο υλικό με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την αντιμετώπιση των τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική και η μεταστροφή της κοινής γνώμης υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ιδιαίτερα εμφανής. Η παγίωση στη συνείδηση των Ελλήνων για τον πολιτικό χαρακτήρα των διώξεων της ηγεσίας και των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καθώς και το ότι γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η πολιτική των νεοαριστερών τείνει να αποδειχτεί ακόμα πιο καταστροφική από την ψοφοδεξιά, οδηγεί τον κόσμο στο να καταλαβαίνει ότι η μόνη πραγματικά Εθνική δύναμη που θα κάνει τα πάντα για την ηθική πρωτίστως εξύψωση των Ελλήνων, αλλά και την πραγματική οικονομική ανάπτυξη δεν είναι άλλη από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος απέναντι στη διάλυση του κοινωνικού ιστού και την φτωχοποίηση των Ελλήνων μέσα από σκληρή δουλειά και όχι με κούφια ευχολόγια.

Τέλος με την ολοκλήρωση της δράσης οι Συναγωνιστές φωτογραφήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγιάς Τριάδας δηλώνοντας την πίστη τους και τη συνέχιση του αγώνα, αψηφώντας οποιοδήποτε κόστος, για τα ιδανικά της Πατρίδας, του Εθνικισμού, της φυλής και της Ορθοδοξίας μέχρι να γίνει πραγματικότητα η Ελλάδα των ονείρων μας, η νέα Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλων των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thasos#ixzz3ifr9jDN7

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Μηχανιώνα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.