Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Καβάλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Καβάλα

Το Σάββατο 14-8-2015 η Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως και κλιμάκιο από την Τοπική Οργάνωση Αργολίδας από τα διόδια της Νεστάνης, μοιράζοντας πολιτικό και ενημερωτικό υλικό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, πληροφόρησαν τους Έλληνες πολίτες για τα επερχόμενα μέτρα που ψήφισαν όλα τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου (Σύριζα – Ανέλ – Ποτάμι – ΝΔ – Πασόκ, με την υποβοήθηση του συνήθους δεκανικίου του συστήματος, του ΚΚΕ) και για την ανυποχώρητη στάση της Χρυσής Αυγής που καταψήφισε το ξεπούλημα της Πατρίδας.

Η ανταπόκριση των Ελλήνων ήταν ενθουσιώδης και συγκινητική, αφού τώρα που έπεσαν οι μάσκες των δήθεν αντιμνημονιακών και δήθεν φιλολαϊκών κομμάτων που ξεπούλησαν την Πατρίδα και πρόδωσαν τον Λαό με την υπερψήφιση του αριστερού μνημονίου 3 , οι Έλληνες πλέον αντιλήφθησαν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται και μάχεται για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, για μια Ελλάδα χωρίς την καταλήστευση του Ελληνικού Λαού από ξένους δανειστές και εγχώριους υποτακτικούς. Για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη – Αυτάρκη – Εθνικά Κυρίαρχη. Από εδώ και πέρα ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για μια Ισχυρή και Ελεύθερη Ελλάδα θα είναι ακόμα πιο έντονος σε όλα τα επίπεδα εντός αλλά και εκτός κοινοβουλίου μέχρι την Τελική Νίκη.

Διανομή εφημερίδων και ενημερωτικού υλικού από την Τοπική Καβάλας στα διόδια Μουσθένης

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου τις απογευματινές ώρες οι Εθνικιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον σταθμό διοδίων της Μουσθένης επί της Εγνατία οδού, στον νομό Καβάλας. Οι συναγωνιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχηγού για ανένδοτο Αγώνα με κοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για τις ρεαλιστικές πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του λαού μας. Το αγωνιστικό παρών έδωσαν δύο τοπικές οργανώσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Τ.Ο. Καβάλας και η Τ.Ο. Ξάνθης, που για περισσότερες από τρεις ώρες μοίρασαν το νέο έντυπο της Χρυσής Αυγής με το Εθνικό Σχέδιο και εφημερίδες του κινήματος μας.

Το αριστερό μνημόνιο είναι πλέον νόμος του κράτους και η φτωχοποιήση του Ελληνικού λαού συνεχίζεται μέσα από την άβυσσο των κομμάτων της ψευτοδημοκρατίας τους που διαδέχεται το ένα το άλλο στην εξουσία είτε είναι η εθνομηδενιστική υποκουλτούρα της αριστεράς είτε η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. Σε αυτό το σάπιο τοπίο υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή που κρατάει τα λάβαρα του Αγωνά ψηλά και μαζί με τον Αρχηγό αγωνίζεται για την ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα.

Η αποδοχή των οδηγών, στην παρουσία των παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια, υπήρξε ενθουσιώδης και πολλές φορές τα κορναρίσματα και επιδοκιμασίες ήταν ξεκάθαρα σημάδια της συμπαράσταση τους στον καθαρό και τίμιο Αγώνα μας. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολίτες από τα διερχόμενα οχήματα με το που αντίκρυσαν το κλιμάκιο των συναγωνιστών βροντοφώναξαν “ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” εκφράζοντας ακόμη πιο έντονα την συμπαράσταση τους στον αγώνα των Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή με τις ενημερωτικές δράσεις στα διόδια σε όλη την Ελλάδα σπάει το τείχος της σιωπής που έχει ορθώσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μαζί με τα ερπετά της ενημέρωσης. Με αυτό τον τρόπο παραμένει δίπλα στον Ελληνικό λαό και δείχνει έμπρακτα ότι είναι ένα κίνημα που προέρχεται από τον λαό και βρίσκεται μαζί με τον δοκιμαζόμενο λαό με σκοπό να δώσει μια Εθνική λύση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-tripolh-kabala#ixzz3iyFReHhI

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Καβάλα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.