Εκλογές; Δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα – Ό,τι διατάξει το Βερολίνο…

Εκλογές; Δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα - Ό,τι διατάξει το Βερολίνο...

Ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μετέφερε από “έμπιστη κυβερνητική πηγή” η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, η οποία εμπεριέχει την γυμνή αλήθεια για τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του επιτελείου Τσίπρα με την ψήφο εμπιστοσύνης και την απόδραση μέσω των θερινών τμημάτων.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ το ζήτημα των εκλογών δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα και δεν εξαρτάται από το εσωκομματικά του διαλυμένου Σύριζα. Το αν θα γίνουν ή όχι εκλογές στην Ελλάδα θα το αποφασίσουν οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι και από αυτούς πρέπει να πάρουν το “πράσινο φως” οι υποτακτικοί του Μαξίμου.

Ιδιαίτερα μετά από το τριετές Μνημόνιο μαμούθ των 86 δισ. ευρώ, δεν δίνεται κανένα περιθώριο στην κυβέρνηση των υποτακτικών για παρεκκλίσεις. Αυτό που οφείλουν να κάνουν με κάθε τρόπο είναι να ψηφίζουν καταστροφικούς και εθνοκτόνους εφαρμοστικούς νόμους και να συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού ότι όλα γίνονται για το… καλό του!

Απέναντι στους εθνικούς ολετήρες η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών που έχει στόχο να καταστρέψει την Ελλάδα με δεκανίκια την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekloges-den-einai-sto-cheri-tou-tsipra-oti-diatajei-to-berolino#ixzz3jCALE4hD

Comments Off on Εκλογές; Δεν είναι στο χέρι του Τσίπρα – Ό,τι διατάξει το Βερολίνο…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.