Ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας αναλύει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας προσκεκλημένος στο στούντιο του διαδικτυακού ιστότοπου «Γνώμη Κιλκίς» ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το μείζον εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση Παιονίας της Χρυσής Αυγής για τον αποκλεισμό του συναγωνιστή και βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα από το συμβούλιο μετανάστευσης του Δήμου.

Το πρόβλημα που ανακάλυψαν οι νεόκοποι σωτήρες και ανθρωπιστές του Κιλκίς και κάνουν συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων για να δικαιολογήσουν τα έσοδα των ΜΚΟ τους ή να προβάλουν τα πρόσωπα τους προεκλογικά δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει το πρόβλημα των λαθρομεταναστών ή ”αταξινόμητων ανθρώπων” όπως τους αποκάλεσε η Χριστοδουλοπούλου. Ανθρωπισμός δεν είναι να τους καλείς να έρθουν στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης. Ανθρωπισμός είναι να μην δημιουργείς ψευτοεπαναστάσεις τζιχαντιστών, προσκυνώντας την ιμπεριαλιστική πολιτική των υπερδυνάμεων. Ανθρωπισμός δεν είναι να στοιβάζεις ανθρώπους και προβλήματα στα κεφάλια των ντόπιων κατοίκων που έτσι και αλλιώς έχουν πολλά προβλήματα δικά τους με μνημόνια και οικονομική εξαθλίωση.

Καμία απόφαση δεν βγήκε από τους Βουλευτές του Κιλκίς γιατί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν κλήθηκε να παραβρεθείΜας τιμάει ακόμα μια φορά που μας διαχωρίζετε από τους μνημονικούς βουλευτές του Νομού μας. Μας τιμάει το ότι μας διαχωρίζουν από αυτούς που τους αρέσει να συζητάνε για τα προβλήματα με τις ώρες και δεν κάνουν έστω και μια κίνηση για να λύσουν τα προβλήματα του λαού. Μας τιμάει που όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση στον Δήμο Παιονίας πλην των προέδρων των χωριών, μιλούσαν για μετανάστες και πρόσφυγες.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που μιλάει για Έλληνες και για τα δικά τους προβλήματα. Θα ήμαστε κοντά στους Έλληνες, μόνο εμείς. Όλοι οι άλλοι θα τους θυμούνται προεκλογικά και πάλι το κύριο μέλημα τους θα είναι τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-chrhstos-chatzhsabbas-analuei-tis-protaseis-ths-chrushs-augh#ixzz3jnLpus00

Comments Off on Ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας αναλύει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.