Διαψεύδει ο Σταθάκης την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, άρα είναι σίγουρη!

Διαψεύδει ο Σταθάκης την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, άρα είναι σίγουρη!

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο βουλευτής του Σύριζα και εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιώργος Σταθάκης, χαρακτήρισε από αρκετά προβληματική έως αδύνατη, την μετεκλογική συνεργασία μεταξύ του κόμματός του και της ΝΔ. Η συγκεκριμένη δήλωση παραπέμπει αυτομάτως στα όσα υποστήριζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προ των εκλογών του 2012, το αποτέλεσμα των οποίων σφραγίστηκε με τον μετεκλογικό γάμο και τον σχηματισμό της αθλίας συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δήλωσε χαρακτηριστικά το μεγαλοστέλεχος του Σύριζα: «Υπ’ αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν και οι τομές που ευαγγελίζεται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία καθιστά κάθε συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αρκετά προβληματική έως αδύνατη». Μόνο που οι περίφημες διακηρύξεις περί «αλλαγών και τομών» που ευαγγελίζεται ο Σύριζα για την επόμενη τετραετία, συμπίπτουν επακριβώς με τις αντίστοιχες τομές και αλλαγές που οραματίζεται η ΝΔ. Κοινή συνισταμένη και των δύο κομμάτων. το Μνημόνιο της Αριστεράς!

Συνεπώς; Έχουμε, επιπλέον, το προηγούμενο των διακηρύξεων Σύριζα, οι οποίες απέκλειαν κάθε προοπτική υπογραφής νέου Μνημονίου. Το νέο Μνημόνιο φυσικά ήρθε, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, το έφερε η κυβέρνηση Σύριζα και γι’ αυτό έλαβε τιμής ένεκεν τον τίτλο «Μνημόνιο της Αριστεράς». Το σκληρότερο Μνημόνιο που έχει μέχρι σήμερα υπογραφεί, είναι έργο το οποίο οι δανειστές απαιτούν να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση όχι εθνικής αλλά μνημονιακής ενότητας, Σύριζα-ΝΔ! Από κοινού λοιπόν, τα αριστερά και ψοφοδεξιά ανδρείκελα των δανειστών θα επιχειρήσουν να θέσουν οριστικό τέλος σε κάθε προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της χώρας, δια της εφαρμογής της αντεθνικής μνημονιακής πολιτικής.

Η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού καλά κρατεί, με τους δανειστές να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Μόνο που η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ με την σφραγίδα της Μέρκελ και των δανειστών θα έχει να αντιμετωπίσει ένα εξόχως σοβαρό πρόβλημα: την Αξιωματική Αντιπολίτευση ή μια πραγματική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sigourh-h-sugkubernhsh-suriza-nd-afou-th-diapseudei-o-stathakhs#ixzz3k8njDGg5

Comments Off on Διαψεύδει ο Σταθάκης την επερχόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, άρα είναι σίγουρη!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.