Το παραδέχτηκε και η Mrb: Αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο η Χρυσή Αυγή

Το παραδέχτηκε και η Mrb: Αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο η Χρυσή Αυγή

Όταν όλες ανεξαιρέτως οι εχθρικές προς την Χρυσή Αυγή εταιρείες δημοσκοπήσεων (οι οποίες πάντα παρουσιάζουν μειωμένα τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών) συνηγορούν πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο, τότε γίνεται κατανοητό πως το στο καθεστώς επικρατεί πανικός για τα διψήφια ποσοστά που θα καταγράψει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το πολιτικό σκηνικό μπορεί να καταγράφεται ρευστό από το πρώτο κύμα δημοσκοπήσεων, υπάρχει όμως μια σταθερά και αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή.

Σε συνέχεια λοιπόν των ήδη δημοσιευμένων δημοσκοπήσεων, και η Mrb για την εφημερίδα “Αγορά” καταγράφει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης!

Η Mrb δίνει στα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου:

Σύριζα 29,6%
ΝΔ 27,4%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Ποτάμι 6,7%
ΚΚΕ 5,7%
Ένωση Κεντρώων 5,7%
ΛΑ.ΕΝ. 5,1%
Πασόκ 4,7%
Ανέλ 2,8%

Καθίσταται σαφές ότι στις επερχόμενες εκλογές ο Ελληνικός Λαός θα γιγαντώσει την Χρυσή Αυγή, την μοναδική συνεπής δύναμη ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechthke-kai-h-mrb-adiamfisbhthta-trito-komma-me-shmantikh-anodo-h-c#ixzz3k8b9liAx

Comments Off on Το παραδέχτηκε και η Mrb: Αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο η Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.