Ένας γάμος που μετετράπη σε… κηδεία – Αλληλοεξοντώνονται τα αποκόμματα της Φώφης και του Τζέφρυ

Ένας γάμος που μετετράπη σε... κηδεία - Αλληλοεξοντώνονται τα αποκόμματα της Φώφης και του Τζέφρυ

Αηδία και σιχαμάρα προκαλούν τα όσα σχετίζονται γύρω από το ΠΑΣΟΚ και το εξάμβλωμα του ΚΙΔΗΣΟ. Η ουσία της είδησης δεν έγκειται στο ναυάγιο των συζητήσεων ανάμεσα στους δύο πολιτικούς σχηματισμούς, αλλά στο ότι για μία ακόμη φορά τα δύο αυτά πολιτικά πτώματα έδειξαν ότι οι μόνες «αρχές» τις οποίες γνωρίζουν είναι η εξυπηρέτηση των πιο στενών και ποταπών συντηρητικών τους συμφερόντων.

Παρότι ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ είχαν ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς στις εκλογές του Ιανουαρίου, εν τούτοις η σιγουριά του ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα ακολουθήσει σ’ αυτές τις εκλογές την εκλογική μοίρα της ΔΗΜΑΡ (0,5%) και ο φόβος του ΠΑΣΟΚ ότι θα βρεθεί κάτω από το όριο του 3% τους έκαναν να ξεχάσουν αυτό που λέει ο Λαός μας ονομάζει «καταιγίδα της ξεφτίλας» και να επιχειρήσουν μία από κοινού συνεργασία για τις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τελικά ο γάμος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ καταλήγει σε… κηδεία, μια και οι απαιτήσεις του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου αποκρούονται από τη Χαριλάου Τρικούπη, που το καταγγέλλει για προσχηματικές συζητήσεις, καθώς είχαν αποφασίσει την αυτόνομη πορεία τους! Από τις βολές δεν εξαιρεί ούτε τον Γιώργο Παπανδρέου, από τον οποίο ζητούσε να κάνει την υπέρβαση για το καλό της «δημοκρατικής παράταξης». Σε αντιστάθμισμα, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά χαιρετίζει την επιστροφή των ψηφοφόρων, φίλων και στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ, που ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις και τις πρωτοβουλίες ενότητας που η ίδια ανέλαβε»!

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, με την οποία ζητούσε… προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών. Απ΄ αυτή τη νέα αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πολιτικών πτωμάτων αναδεικνύεται και αναδύεται για πολλοστή φορά όλη η ηθική και πολιτική σαπίλα που διακρίνει τους νυν και πρώην πασόκους.

Σε αντίθεση με άλλους πασόκους, οι οποίοι πρόλαβαν να φύγουν από το καράβι που βουλιάζει και να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ, όσοι έμειναν στο σαπιοκάραβο βλέπουν την Ιστορία να τους προσπερνά και να τους περιφρονεί, αφήνοντας τους να τρώγονται σαν τα σκυλιά λίγο πριν την οριστική τους αφάνεια…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-gamos-pou-metetraph-se-khdeia.-allhloejontwsh-pasok-me-komma-tzefru#ixzz3kFUk7oO2

Comments Off on Ένας γάμος που μετετράπη σε… κηδεία – Αλληλοεξοντώνονται τα αποκόμματα της Φώφης και του Τζέφρυ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.