Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Χθες δημοσιεύτηκαν άλλες δύο δημοσκοπήσεις από καθεστωτικά μέσα, τα οποία αποδεδειγμένα εχθρεύονται σε σημείο εμπάθειας την Χρυσή Αυγή. Η μία ήταν από την GPO για το MEGA και η άλλη από την Alco για την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου.

Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega είναι εντελώς μαϊμού, σε σημείο να γελάει ο κόσμος αφού όχι μόνο εμφανίζει ένα δήθεν «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά δίνει και ένα οριακό προβάδισμα στη ΝΔ.

Ακόμα και αυτή η εμπαθής πηγή πάντως δίνει στην Χρυσή Αυγή ένα 5,5% χωρίς αναγωγή, αναγορεύοντάς την σε Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Το ποσοστό με την κατάλληλη αναγωγή φτάνει στο 6,5%. Δεδομένου το γεγονότος ότι το Mega, ελέω συμφερόντων, μισεί όσο κανένας άλλο την Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμαστε το «ψαλίδι» που έχει πέσει.

Σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης:

Η δημοσκόπηση της Alco για τον Ευαγγελάτο έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί αποδεικνύει το πως η εκάστοτε πηγή στην ουσία παραγγέλνει το μέγεθος της παραποίησης των δεδομένων. Πριν από 2 μόλις μέρες η ίδια εταιρεία παρουσίασε δημοσκόπηση για καθεστωτική εφημερίδα και έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 6,9%. Τώρα δείχνει 6,1% και παρουσιάζει ως προηγούμενη μέτρηση το 6,3%. Κοινώς, επιστημονικότητα και αξιοπρέπεια μηδέν. Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή είναι και πάλι Τρίτη με διαφορά, με ποσοστό το οποίο αναγόμενο στα έγκυρα ψηφοδέλτια φτάνει το 7,1%

Σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης:

Το βράδυ των εκλογών για άλλη μία φορά οι δημοσκόποι θα ψελλίζουν δικαιολογίες περί της ψήφου των αναποφάσιστων, για να δικαιολογήσουν το «ψαλίδι» στα ποσοστά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι η μόνη επιλογή των Ελλήνων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alles-duo-kathestwtikes-dhmoskophseis-epibebaiwnoun-trith-dunamh-me-aujhmen#ixzz3kg9MeJ7j

Comments Off on Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.