Νέα άνοδος για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ – Νικητής της στημένης τηλεμαχίας ο αποκλεισμένος Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά “διόρθωσε” τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής του ο καθηγητής Μαραντζίδης αναφορικά με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Η νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ πέρα από το γεγονός ότι δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την τρίτη θέση στην Χρυσή Αυγή, καταγράφει νέα άνοδο σκιαγραφώντας ουσιαστικά την εκλογική βραδιά που άπαντες θα τρίβουν τα μάτια τους με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Η εν λόγω έρευνα δίνει στα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου:

Σύριζα 28,5%
ΝΔ 27,5%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 6%
Πασόκ 5,5%
Ποτάμι 5%
Ένωση Κεντρώων 4,5%
Λα.Εν. 3%
Ανέλ 2%

Καθίσταται σαφές ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος σημειώνει διαρκώς αλματώδη άνοδο και το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου πιθανώς θα καταγράψει διψήφια ποσοστά.

Σε αυτό συνετέλεσε και ο “δημοκρατικός” αποκλεισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι οι αρχηγίσκοι του αντισυνταγματικού τόξου τρέμουν τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και με την στάση τους αυτή τον ανέδειξαν ουσιαστικό νικητή του ντριμπέητ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-anodos-gia-thn-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-tou-skai-nikhths-ths-sthmen#ixzz3lSe7b86Z

Comments Off on Νέα άνοδος για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ – Νικητής της στημένης τηλεμαχίας ο αποκλεισμένος Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.