Ακόμα και οι πασόκοι το ομολογούν: Τρίτη πολιτική δύναμη με ανεβασμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Ακόμα και οι πασόκοι το ομολογούν: Τρίτη πολιτική δύναμη με ανεβασμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Μία νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της εταιρείας Pulse, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, προκειμένου να επιβεβαιώσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, τον μόνο φόβο του συστήματος της κλεπτοκρατίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την δημοσκόπηση της Pulse για το κανάλι Action24, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο και φυσικά παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με μεγάλη διαφορά από την τέταρτη έκφανση του συστήματος ή αλλιώς κόμμα του «συνταγματικού τόξου».

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση προ της αναγωγής δίνονται τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 27,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 22%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 5%
ΚΚΕ: 5%
ΕΚ: 2,5%
ΛΑΕ: 2,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 2%
ΑΝΕΛ: 2%
ΑΛΛΑ: 3%

Στην δημοσκόπηση επίσης υπήρχε ένα 21,5% αδιευκρίνιστης ψήφου, δηλαδή αποχής, λευκού – ακύρου, αναποφάσιστων και μη απαντήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι με την πρέπουσα αναγωγή το ποσοστό της Χρυσής Αυγής φτάνει στο 7,7%.

Εδώ αξίζει να κάνουμε μία πρώτη παρένθεση για να στηλιτεύσουμε την στάση διάφορων μέσων που αναμετάδοσαν την δημοσκόπηση περιορίζοντας το ποσοστό της Χρυσής Αυγής με αναγωγή στο 6,5% και ανεβάζοντας το αντίστοιχο ποσοστό με αναγωγή της Νέας Δημοκρατίας, σε πείσμα της… απλής μεθόδου των τριών.

Δεύτερη παρένθεση οφείλει να γίνει στο γεγονός ότι εμφανίζεται η ΝΔ να προπορεύεται. Συνδυάζοντας το «αποτέλεσμα» της δημοσκοπήσεως με την χθεσινή αποκάλυψη ότι τα ΜΜΕ ουσιαστικά παραγγέλνουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων, το μίσος των πασόκων για τη Χρυσή Αυγή και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι πρόσκειται στον Βενιζέλο, μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτεραόσο μικρότερα είναι στην πραγματικότητα τα ποσοστά της ψευτοδεξιάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-kai-oi-pasokoi-to-omologoun-trith-politikh-dunamh-me-anebasmena-posos#ixzz45tR9BpFh

Comments Off on Ακόμα και οι πασόκοι το ομολογούν: Τρίτη πολιτική δύναμη με ανεβασμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.