Ο Γιάννης Σαχινίδης για τις καταστροφές στις καλλιέργειες σε Πέλλα και Ημαθία – ΒΙΝΤΕΟ

Με επίκαιρη ερώτησή του στην Βουλή, ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, τόνισε ένα από τα μεγάλα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, αυτό της προστασίας των καλλιεργειών και ειδικότερα της αντιχαλαζικής προστασίας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι είναι αναγκαία η αγορά εξοπλισμού για την καταγραφή του μικροκλίματος και των καιρικών συνθηκών, ώστε να προστατεύονται πιο αποτελεσματικά οι  καλλιέργειες και να αποζημιώνονται εγκαίρως οι παραγωγοί. Παράλληλα, έθεσε το ζήτημα της αποζημίωσης των καλλιεργητών από τις καταστροφές στις παραγωγές τους σε Ημαθία και Πέλλα.

Απέναντι στα ουσιώδη ερωτήματα του Γιάννη Σαχινίδη, ο αρμόδιος βουλευτής Ευάγγελος Αποστόλου δεν μπόρεσε να αντιτείνει σοβαρά επιχειρήματα και στην ουσία παραδέχθηκε τις ελλείψεις που εντοπίζονται όσον αφορά τον εξοπλισμό για την πρόβλεψη μετεωρολογικών φαινομένων και την προστασία των αγροτικών καλλιεργειών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-sachinidhs-gia-tis-katastrofes-stis-kalliergeies-se-pella-kai-hma#ixzz4cEenZYtc

Comments Off on Ο Γιάννης Σαχινίδης για τις καταστροφές στις καλλιέργειες σε Πέλλα και Ημαθία – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.