ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΟ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Ύμνους απηύθηνε ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης για τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ.

Όμως, αυτός που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και μέχρι πριν λίγα χρόνια υβριστής της, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο μέλλον της ελληνικής ιστορίας θα τιμηθεί από την Βουλή και αναφέρθηκε στο πόσο θετική ήταν η συμβολή του με το περίφημο PSI, που έφαγε το κομματικό κράτος τα χρήματα των μικροομολογιούχων και χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία! Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία πηγαίνει για νέα συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και δεν το κρύβουν.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. 

Μιλώντας στον 9,84 ο Κωστής Χατζηδάκης παραλλήλησε την τραγωδία της Κύπρου και την μεταπολίτευση του 1974 με την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου και την άνοδο Τσίπρα-Καμμένου. Στην συνέχεια έγραψε στο διαδίκτυο: “Στη κρίση του ’74 προστρέξαμε στον Καραμανλή. Το 2015 δυστυχώς προστρέξαμε στους Τσιπρα και Καμμένου. Οι συγκρίσεις δικές σας”.

Ας κάνουμε, λοιπόν, όπως έχουμε δικαίωμα τις συγκρίσεις. Στην κρίση του ’74 χάσαμε την μισή Κύπρο γιατί οι πολιτικοί προπάτορες του Χατζηδάκη είπαν ότι “η Κύπρος είναι μακριά” και αποκτήσαμε την δημοκρατία της μεταπολίτευσης που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και την ηθική παρακμή. Όσο για το 2015, δεν άλλαξε και τίποτε. Μνημόνιο είχε ο Σαμαράς, μνημόνιο και ο Τσίπρας.

Από την εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

 

 

Comments Off on ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΟ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.