Όλοι πλην Χρυσής Αυγής: Σύσσωμο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο ετοιμάζεται να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας!

Όλοι πλην Χρυσής Αυγής: Σύσσωμο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο ετοιμάζεται να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας!

Αναταραχή έχει προκληθεί στους πολιτικάντηδες με την ροπή που έχουν λάβει οι εξελίξεις για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Ενδεικτική του πανικού η έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη «η λύση να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία», αλλά και των υπολοίπων στελεχών της ΝΔ η επιμονή να μην απαντάνε σε ερωτήσεις περί του «ποια είναι η θέση τους».

Στην πραγματικότητα η «συγκυρία» για την οποία μιλάει ο Μητσοτάκης είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και η διαρκής αύξηση της δημοφιλίας της στην ελληνική κοινωνία.

Δεν εξηγείται αλλιώς, διότι αν κοιτάει κανείς τα κοινοβουλευτικά έδρανα, θα αντιληφθεί ότι όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, έχουν κοινή θέση με τον Σύριζα, γεγονός που φυσιολογικά θα έπρεπε να είχε προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην κατεύθυνση της απόδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Αξίζει να δει κανείς εν τάχει τις θέσεις των κομμάτων:

Σύριζα: Σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια

ΝΔ: Σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια ή όπως την λένε κωδικά «εθνική γραμμή Βουκουρεστίου»

ΑΝΕΛ: Και αυτοί στην «εθνική γραμμή Βουκουρεστίου» τοποθετούνται, δηλαδή στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, αλλά κάνουν παραλλαγές αυτής της θέσεως ανά περίπου 2 ώρες.

Ένωση Κεντρώων: Το «παίζει» «μακεδονομάχος» ο Λεβέντης τώρα τελευταία, όμως παλαιότερα είχε αποκαλύψει ότι θέση του, «ρεαλιστική» όπως την αποκαλούσε, ήταν η σύνθετη ονομασία!

ΠαΣοΚ / Ποτάμι: Αμφότερα υπέρ της σύνθετης ονομασίας

ΚΚ€: Έχουν την «τιμή» να είναι οι πρώτοι, ήδη από την δεκαετία του ’90, που απαίτησαν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα κόμματα έχουν βρεθεί ενώπιον ενός τρομερού αδιεξόδου. Αν παρουσιάσουν τις πραγματικές τους θέσεις τότε αυτόματα η Χρυσή Αυγή καθίσταται αξιωματική και μόνη αντιπολίτευση σε ένα ακόμα μείζον θέμα, μετά τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και άλλα.

Αυτή η συστημική αμηχανία έγινε αντιληπτή και στην αμφιταλάντευση των στελεχών του Σύριζα σχετικά με το πώς θα γίνει η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών. Μετά τα «εύκολα», δηλαδή την ενημέρωση του Αρχιεπισκόπου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, προέκυψε το ζήτημα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών, που – όπως πληροφορούμαστε – μοναδικό πρόβλημα ήταν το πώς θα αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εξελίξεις.

Εν τέλει, απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, προκρίθηκε η διαδικασία των κατ’ ιδίαν ενημερώσεων των πολιτικών αρχηγών από την οποία συστηματικά αποκλείουν την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της Ν.Γ. Μιχαλολιάκο. 

Είναι βέβαιο είναι ότι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή αυτοί θα είχαν προ πολλού δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και την επερχόμενη εθνική ήττα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ton-fobo-ths-chrushs-aughs-mulos-to-politiko-skhniko-enopsei-ths-prodos#ixzz55JiNiXwq

Comments Off on Όλοι πλην Χρυσής Αυγής: Σύσσωμο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο ετοιμάζεται να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.