Εθνομηδενιστικό παραλήρημα Καμμένου: Δεν φταίνε οι τούρκοι που κατέβασαν τις Σημαίες, αλλά οι Έλληνες που τις ανέβασαν!

Εθνομηδενιστικό παραλήρημα Καμμένου: Δεν φταίνε οι τούρκοι που κατέβασαν τις Σημαίες, αλλά οι Έλληνες που τις ανέβασαν!

Όχι μόνο εμφανίστηκε – μετά την… συνήθη εξαφάνισή του, όποτε γίνονται «σκούρα» τα πράγματα- αλλά έδειξε και το πραγματικό εθνομηδενιστικό του πρόσωπο, ο δήθεν υπερπατριώτης Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην βουλή!

Κάνοντας, λοιπόν, γαργάρα τις καυχησιολογίες των τούρκων (σε ανώτατο επίπεδο – πρωθυπουργού, υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως…) για απόβαση κομάντος στην ελληνική νησίδα “Μικρός Ανθρωποφάς” και κατέβασμα του συμβόλου της ελληνικής κυριαρχίας, ο μέχρι προχθές «Τουρκοφάγος» και τα ρέστα, επιτέθηκε στους νεαρούς Έλληνες που έπραξαν αυτό που όφειλε να έχει πράξει προ πολλού το ψευδοκράτος Ελλαδιστάν:

«Ο όρκος που δίνουν οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες είναι να φυλάσσουμε τις σημαίες μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας. Και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Όμως, εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει θα πρέπει να την υπερασπιστεί. Ή να έρθει στον στρατό και να πει: «Εγώ αποφάσισα σήμερα με δυο φίλους μου που είναι Πάσχα να βάλω μια σημαία εκεί. Να το ξέρετε σας ενημερώνουμε, και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε».

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Comments Off on Εθνομηδενιστικό παραλήρημα Καμμένου: Δεν φταίνε οι τούρκοι που κατέβασαν τις Σημαίες, αλλά οι Έλληνες που τις ανέβασαν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.