Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία (προστατευόμενοι των Σύριζα-ΑΝΕΛ), πανηγυρίζει ο Τσίπρας!

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία (προστατευόμενοι των Σύριζα-ΑΝΕΛ), πανηγυρίζει ο Τσίπρας!

Το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως, κατέρριψε την ποινή των 13 ετών κάθειρξης χωρίς αναστολή και αθώωσε τους προστατευόμενους της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, “Περικλή” και “Ηριάννα”. Σύμφωνα με το δικαστήριο, η αθωωτική απόφαση στηρίχτηκε στη θέση πως το DNA είναι εργαλείο εντόνως αμφισβητούμενο!

Με την ανακοίνωση της απόφασης για τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Πυρήνες της φωτιάς”, ο Τσίπρας περιχαρής έγραψε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter: “Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν #free_Irianna“.

Αυτό είναι το κράτος και το παρακράτος της αριστεράς στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τους τρομοκράτες – ΒΙΝΤΕΟ

Το χρονικό της υπόθεσης Ηριάννας Βασιλειάδη-Λιναρδάκη

Η ιστορία άρχισε να εκτυλίσσεται τον Ιανουάριο του 2011, με την έκδοση ενταλμάτων εις βάρος τριών μελών της «Συνωμοσίας»: των Χρήστου Τσάκαλου, Νταμιάνο Μπολάνο και Γιώργου Νικολόπουλου. Στο πλαίσιο της έρευνας, Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ έθεσαν υπό επιτήρηση κρησφύγετο της οργάνωσης στη Νέα Ιωνία Βόλου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τη μονοκατοικία προσέγγισε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι τότε Γιώργος Πολύδωρος και Ολγα Οικονομίδου. Τέθηκαν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε ότι μέχρι τη σύλληψή τους, επισκέφθηκαν το δώμα της οδού Ορφέως, στον Χολαργό. Πρόκειται για διαμέρισμα που ανήκει σε συγγενή της Hριάννας και νοίκιαζαν ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος μαζί με τον «κολλητό» του Περικλή Μπ.

Στο διαμέρισμα έμενε περιστασιακά και η νεαρή φοιτήτρια. Στις 14 Μαρτίου 2011, η Αντιτρομοκρατική εισέβαλε στο κρησφύγετο του Βόλου και συνέλαβε πέντε μέλη της «Συνωμοσίας», ενώ πραγματοποίησε ταυτόχρονη έφοδο στο δώμα του Χολαργού. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν τον Παπαδόπουλο και την Ηριάννα. Ο πρώτος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση (στη συνέχεια απαλλάχθηκε), ενώ η 23χρονη, τότε, Ηριάννα έδωσε, οικειοθελώς, κατάθεση στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη. «Δεν γνωρίζω άτομο με στοιχεία Γιώργος Πολύδωρος. Για τους Νικολόπουλο, Τσάκαλο και Μπολάνο γνωρίζω μόνο ότι έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες τους», είπε στην κατάθεσή της. Σε ερώτηση εάν γνώριζε την Ολγα Οικονομίδου απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη, αλλά το καλοκαίρι είχα γνωρίσει μια Ολγα χωρίς να ξέρω το επίθετό της».

Μερικούς μήνες αργότερα (Νοέμβριος 2011), η Αντιτρομοκρατική χάρη σε μαρτυρία ιδιώτη εντόπισε θαμμένα στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης πιστόλια και κουτιά με σφαίρες. Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Ενα χρόνο αργότερα (Οκτώβριος 2012), η υπηρεσία απάντησε ότι σε ένα από τα πειστήρια (σκανδάλη όπλου) βρήκε μείγμα DNA τουλάχιστον δύο ατόμων και σε ένα δεύτερο (γεμιστήρα) μερικό DNA άγνωστης γυναίκας.

Το σημείο-κλειδί

Τα αποτυπώματα ταυτίστηκαν (σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.) με εκείνα που είχαν συλλεγεί από το δώμα της Ορφέως κι έτσι, τον Ιανουάριο του 2013, οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν. Ο ειδικός εφέτης ανακριτής εξέδωσε ένταλμα εις βάρος της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μπ. για τρομοκρατία. Στο έγγραφό του ανέφερε ότι η 23χρονη εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Ορφέως στον Χολαργό όπου ανιχνεύτηκε βιολογικό υλικό των συγκατηγορούμενών της Νταμιάνο Μπολάνο, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και Περικλή Μπ. Ακόμα, ότι βιολογικό υλικό της ίδιας ανιχνεύτηκε περιμετρικά ενός γεμιστήρα, που είχε βρεθεί θαμμένος (μαζί με τον υπόλοιπο οπλισμό) στην Πολυτεχνειούπολη.

Υπουργοί, παρακρατικοί και το «τιμημένο ΚΚ€» εναντίον δικαιοσύνης για την «Ηριάννα» και τον «Περικλή»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-panhgurismoi-tsipra-gia-thn-athwwsh-kathgoroumenwn-gia-tromokratia#ixzz5JkOmNTC1

Comments Off on Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία (προστατευόμενοι των Σύριζα-ΑΝΕΛ), πανηγυρίζει ο Τσίπρας!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.