Ανθελληνικές προκλήσεις “τσάμηδων” μετά τις δηλώσεις Χαν και Τσίπρα

Ανθελληνικές προκλήσεις “τσάμηδων” μετά τις δηλώσεις Χαν και Τσίπρα

Όταν η αλβανική κυβέρνηση κάνει διάλλειμα από τις ανθελληνικές της δραστηριότητες, φροντίζουν να καλύπτουν τα «ρεπό» της οι διάφορες ακραίες οργανώσεις των λεγομένων «Τσάμηδων». Όπως στην περιοχή της Κονίσπολης, όπου μετέβη η αυτοαποκαλούμενη «Κυβέρνηση της Τσαμουριάς» (!), η οποία έχει έδρα την… Ολλανδία και προχώρησε σε μια σειρά εκδηλώσεων-προκλήσεων.

Στην Κονίσπολης μεταφέρθηκαν πολλά βαρέα μηχανήματα, όπως μπουλντόζες και άλλα, με σκοπό να προχωρήσουν  στην διάνοιξη δρόμου που θα έφτανε μέχρι τους… Φιλιάτες! Πέρα από το φαιδρό μέρος της όλης υπόθεσης, αναμφισβήτητο είναι και το ότι πίσω από αυτήν (και όχι μόνον)την ανθελληνική οργάνωση κρύβεται άφθονο χρήμα. Μάλιστα, το θράσος των τύπων αυτών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε ημιερειπωμένο κτίριο σε χωριό της Κονίσπολης, μετατράπηκε σε «έδρα του Κογκρέσο», στο οποίο κυματίζει η «σημαία της Τσαμουριάς» δίπλα σε αυτή των ΗΠΑ!

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με τον αυτοαποκαλούμενο «πρωθυπουργό» να ανακοινώνει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα είναι πλήρως οργανωμένη η… στρατιωτική δύναμη «Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς», τα λάβαρα του οποίου περίσσευαν στην διάρκεια των εκδηλώσεων. Θα μπορούσαμε να μιλάμε απλώς για γραφικούς και γελοίους, οι οποίοι έχουν άμεση ανάγκη ψυχιατρικής περίθαλψης, εάν ανάμεσα στους παρευρισκομένους δεν ήταν και αρκετοί αλβανοί του Κοσσόβου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μια ανάσα από τα σύνορα βρέθηκαν και πρώην μέλη του UCK.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί το «τσάμικο λόμπι» φιλοξενείται πλήθος υλικού από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς και στις ιστοσελίδες με άκρως προπαγανδιστικό υλικό που διαχειρίζονται δίκτυα τσάμηδων. Μετά τις «περίεργες»  δηλώσεις με κοινό περιεχόμενο αρχικά του Χαν και μετέπειτα του Τσίπρα, είναι αναμενόμενο να αποθρασυνθούν οι κατά τ’ άλλα γραφικοί και γελοίοι τσάμηδες, που παραμένουν αμετανόητοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην Νότιο Ήπειρο κατά την διάρκεια της κατοχής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akrothtes-twn-tsamhdwn-konta-sta-sunora-liges-hmeres-meta-tis-perierges-dhl#ixzz5LSNf8lL7

Comments Off on Ανθελληνικές προκλήσεις “τσάμηδων” μετά τις δηλώσεις Χαν και Τσίπρα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.