Προς πλήρη κατάργηση του νόμου προστασίας υπερχρεωμένων νοικοκυριών με συμφωνία Σύριζα-ΝΔ

Προς πλήρη κατάργηση του νόμου προστασίας υπερχρεωμένων νοικοκυριών με συμφωνία Σύριζα-ΝΔ

Η μόνη πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση που αντιστέκεται στην βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή

Ενώ ο νόμος προστασίας υπερχρεωμένων νοικοκυριών είχε αρχικά πλασαριστεί από τις εκάστοτε αριστεροδεξιές κυβερνήσεις ως η σωτηρία της πρώτης κατοικίας, σήμερα που πνέει τα λοίσθια η κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πάνω από τις μισές αιτήσεις υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη απορρίπτονται από νομοθεσία που θεσπίζουν οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με σιωπηλό παρατηρητή και επίδοξο συνεχιστή του σχεδίου της φτωχοποίησης των Ελλήνων την Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχαμε προειδοποιήσει με σχετικό άρθρο μας για το σχέδιο των κυβερνητικών κλεπτοκρατών σχετικά με το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας ειδικά της μεσαίας τάξης. Συγκεκριμένα η κατάργηση οποιονδήποτε νομικών πλαισίων προστασίας της πρώτης κατοικίας σήμερα ισχυροποιείται από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ παράλληλα η Νέα Δημοκρατία περιμένει την ευκαιρία να συνεχίσει αυτή την εξαθλιωτική κατάσταση.

Ενδεικτικά το ποσοστό των απορρίψεων υπαγωγής στον νόμο προστασίας υπερχρεωμένων νοικοκυρών σήμερα ξεπερνάει το 50%, ενώ με στοιχεία από το capital.gr, ήδη το ποσοστό απορρίψεων έως τον Ιούλιο του 2018 ήταν στο 48%!

Αναλυτικά οι πολίτες που προσπαθούν να προστατέψουν την πρώτη κατοικία τους από την φοροεπιδρομή και τον στραγγαλισμό της οικονομίας από τις αριστεροδεξιές κλεπτοκρατικές κυβερνήσεις της περασμένη οκταετίας σήμερα βλέπουν το πραγματικό πρόσωπο της ανάλγητης αριστεροδεξιάς, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (ΝΔ).

Άρα από τα τωρινά γεγονότα αποδεικνύεται ότι ο «νόμος Κατσέλη» είχε δημιουργηθεί απλά ως μια χρονική καθυστέρηση ώσπου να ωριμάσουν οι κατάλληλες συνθήκες για την αρπαγή της ακίνητης περιουσίας των εργαζόμενων Ελλήνων, δηλαδή την καταστροφή της μεσαίας τάξης που αποτελεί και τον κορμό της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι διεθνείς στρατηγικοί τοκογλύφοι που έχουν υφαρπάξει τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα προσπαθούν να δημεύσουν την ακίνητη περιουσία περισσότερων από 150 χιλιάδων δανειοληπτών που αποφάσισαν να επενδύσουν παραπάνω από 17 δις ευρώ στον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα και προστατεύονται ακόμη από την νομοθεσία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι Έλληνες σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης που υποστηρίχτηκε από τα ανθελληνικά πιόνια των διεθνών τοκογλύφων όπως ο Γιώργος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Σαμαράς της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα ο Καμμένος των ΑΝΕΛ και ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κρίση συντηρήθηκε με εσκεμμένη ανεργία, παράνομη υπερφορολόγηση, λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, υψηλό κόστος ζωής και αναγκαστική φτωχοποίηση μέσω των βίαιων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις (εσωτερική υποτίμηση) που ακριβώς επέβαλαν οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού μεταπολιτευτικού τόξου.

Συμπερασματικά ένας κύριος παράγοντας που θα επηρεάσει την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις επόμενες εκλογές, παράλληλα με το υψίστης σημασίας σκοπιανό ζήτημα, θα είναι η πορεία της οικονομίας. Εάν  οι δημοσκοπήσεις που δίνουν ποσοστά άνω του 5% για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι αληθινές τότε οι Έλληνες επιζητούν να φτωχοποιηθούν.

Η μόνη ανάσχεση στα σχέδια της καταλήστευσης της Ελλάδος είναι η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας Εθνικής Κυβέρνησης. Η σημερινή οικονομική κρίση δεν θα υφίστατο εάν στην εξουσία υπήρχε η Χρυσή Αυγή.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-plhrh-katarghsh-tou-nomou-prostasias-uperchrewmenwn-noikokuriwn-me-sum#ixzz5TXNMncSo

Comments Off on Προς πλήρη κατάργηση του νόμου προστασίας υπερχρεωμένων νοικοκυριών με συμφωνία Σύριζα-ΝΔ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.