Χαρβαλιάς: Η ΝΔ άνοιξε τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!

Χαρβαλιάς: Η ΝΔ άνοιξε τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!

Την προσπάθεια των πατριδοκάπηλων Νεοδημοκρατών να διώξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες που φέρουν για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών αποδομεί με άρθρο του ο Γ. Χαρβαλιάς.

Με τον τίτλο “βρώμικα κίνητρα” ο δημοσιογράφος σε άρθρο του στην “Δημοκρατία” εκθέτει ανεπανόρθωτα την ψευτοδεξιά και όλα τα κίβδηλα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για να πείσει ότι δεν έκανε πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η προδοτική παράταξη της ΝΔ ήταν και παραμένει υπέρμαχος της “σύνθετης ονομασίας”, θα εφαρμόσει ευλαβικά την Συμφωνία των Πρεσπών και όταν δόθηκε η μητέρα των μαχών στην Βουλή, όχι μόνο δεν έφερε κανένα εμπόδιο, αλλά άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την υπερψήφισή της.

Θυμίζουμε πως αρνήθηκε να αποδεχτεί την πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, κώφευσε και σιώπησε ένοχα στην πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για μαζικές παραιτήσεις Βουλευτών για να οδηγηθεί η Χώρα σε εκλογές και την τελευταία στιγμή δεν έκανε πρόταση μομφής κατόπιν νουθεσίων από Ουάσινγκτον και Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Χαρβαλιάς καταλήγει: “Όσοι, επομένως, επιχειρούν να ρίξουν αναθέματα για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σε έναν εξ αντικειμένου αναρμόδιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι φανερό ότι το πράττουν επιχειρώντας να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες – που, στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, συνοψίζονται στις συνεχείς διευκολύνσεις προς τον κ. Τσίπρα με τη μη υιοθέτηση ενστάσεων περί αντισυνταγματικότητας, τη μη άσκηση πρότασης μομφής και, εν τέλει, τη μη παραίτηση των βουλευτών και των αναπληρωτών τους από το βουλευτικό αξίωμα“.

Επαναλαμβάνουμε για όσους ακόμα δεν το έχουν κατανοήσει πως ΜΟΝΟ με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα καταργηθεί και θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης: Θα εφαρμόσω με ευλάβεια την Συμφωνία των Πρεσπών!

Αποκάλυψη βόμβα: Ουάσινγκτον και Βερολίνο διέταξαν τον Μητσοτάκη να αποσύρει την πρόταση μομφής για την συμφωνία των Πρεσπών

Πρόκληση – πρόσκληση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Παραιτηθείτε για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/charbalias-h-nd-anoije-ton-dromo-gia-thn-epikurwsh-ths-prodotikhs-sumfwnias#ixzz5e0wPc54R

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Χαρβαλιάς: Η ΝΔ άνοιξε τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!