ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ! Αλλάζουν τον κανονισμό της Βουλής για να σώσουν τα συνεταιράκια Καμμένο και Θεοδωράκη

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ! Αλλάζουν τον κανονισμό της Βουλής για να σώσουν τα συνεταιράκια Καμμένο και Θεοδωράκη

Το θέατρο σκιών που παίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Βουλή με την στήριξη των δήθεν αντιπολιτευόμενων ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Τσίπρα και την πολυαναμενόμενη παραίτηση Παπαχριστόπουλου, θα έχει ακόμα ένα επεισόδιο αυτήν την φορά με την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής.

Το διακύβευμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την μεθόδευση του οποίου κάνει ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης, είναι τα συνεταιράκια του Καμμένος και Θεοδωράκης που τον στηρίζουν στα νομοσχέδια και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών να μην χάσουν τα προνόμια μετά την διάλυση των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων.

Ως λαγός της κυβέρνησης που έχει “δημοκρατικές ευαισθησίες” εμφανίζεται ο… ευεργέτης Βερναρδάκης, ο οποίος αποκάλυψε το σχέδιο για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε οι πολιτικοί αρχηγοί χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα να διατηρήσουν τα προνόμιά τους.

Με πρόσχημα τις “δημοκρατικές ευαισθησίες” και τον “πλουραλισμό” ο Βούτσης θα τροποποιήσει τον κανονισμό της Βουλής και παρόλο που Καμμένος και Θεοδωράκης είναι πολιτικοί αρχηγοί στα απομεινάρια των αποκομμάτων τους, θα διατηρήσουν όλα τα προνόμια όπως είναι να μιλάνε ως πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων στις συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών.

Αυτό δρομολογείται για την Δευτέρα το μεσημέρι όπου συγκαλείται η επιτροπή κανονισμού της Βουλής. Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου συμπαιγνία που αποδεικνύει πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και τα χατίρια στον Σταύρο Θεοδωράκη καλά κρατούν!

Διαβάστε επίσης: Κωμωδία δίχως τέλος με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου: Τελικά θα παραιτηθεί σε… άλλες πέντε μέρες

Παπαχριστόπουλος, Κατσίκης, Φωκάς και Κόλλια Τσαρουχά (ΑΝΕΛ) έριξαν σωσίβιο στην κυβέρνηση Τσίπρα

Θέατρο σκιών ο Καμμένος “αντιπολιτευόμενος”: Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο του Τσίπρα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunallagh-gia-na-diaswthei-o-kammenos#ixzz5eJD5WmOq

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ! Αλλάζουν τον κανονισμό της Βουλής για να σώσουν τα συνεταιράκια Καμμένο και Θεοδωράκη