Τα ‘μαθες τα νέα Έλληνα φορολογούμενε; Η Νοτοπούλου μοιράζει λεφτά σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης όπου θα είναι υποψήφια!

Άνοιξε το «πουγκί» με τα λεφτά η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης (και υποψηφία δήμαρχος Θεσσαλονίκης) Κατερίνα Νοτοπούλου και μοιράζει αφειδώς τα λεφτά που προέρχονται από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων σε σωματεία-σφραγίδες, για να τα γλεντήσουν οι επιτήδειοι εις υγείαν των «κορόιδων»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κατάλογο αυτών που πήραν κρατικές επιχορηγήσεις, 5.000 θα δοθούν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας, για να οργανώσει γιορτή προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνα, 5.000 στον όμιλο Φίλοι ΕΡΤ Σερρών, για να οργανώσει Γιορτή Τέχνης, 4.000 ευρώ στην «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης», όχι για να πάρει π.χ. αλεξίσφαιρα γιλέκα, για να κάνει «σέρβις» στις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και στα σαραβαλιασμένα περιπολικά, αλλά για να διοργανώσει έκθεση… γλυπτικής, 4.000 στο σωματείο «Αστέρι» που έχει ως στόχο έχει να κατασκευάσει Μουσείο Παπουτσιού στη Θεσσαλονίκη, 7.000 ευρώ στον…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Comments Off on Τα ‘μαθες τα νέα Έλληνα φορολογούμενε; Η Νοτοπούλου μοιράζει λεφτά σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης όπου θα είναι υποψήφια!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.