Μέτωπο Μπακογιάννη-Γερουλάνου-Ηλιόπουλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Φοβούνται την τεράστια δυναμική της!

Ποιο είναι το κοινό σημείο των Μπακογιάννη, Γερουλάνου και Ηλιόπουλου στο «Ντιμπέιτ» των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας που έκανε η «Real News», η οποία όμως έδειξε την… δημοκρατικότητα και την… διάθεση ουσιαστικού διαλόγου που (δεν) είχε, με το να μην ζητήσει την άποψη του επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλία Κασιδιάρη; Μα το ότι δεν έχουν καμία διάθεση διαλόγου ή συνεργασίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Για του λόγου το ακριβές παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα. Μπακογιάννης: «Δεν μπορώ προφανώς να συνεργαστώ με τη Χρυσή Αυγή». Γερουλάνος: «Πιστεύω στις συνεργασίες και θα συνεργαζόμουν με κάθε παράταξη στον δήμο εκτός της Χρυσής Αυγής». Ηλιόπουλος: «Φυσικά, δεν υπάρχει περιθώριο διαλόγου με τους νεοναζί εγκληματίες της Χ.Α.».

Ο τελευταίος, μάλιστα, αναφερόμενος στα προβλήματα ανασφάλειας που ταλαιπωρούν την Αθήνα, αντί να δει τι γίνεται στην πόλη και ειδικά σε περιοχές της που έχουν μετατραπεί σε «γκέτο», υποστήριξε ότι «Η ασφάλεια έχει μια επιπλέον κρίσιμη παράμετρο: την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής»Πραγματικά, εκτός τόπου και χρόνου αυτός ο απίθανος τύπος.

Το γεγονός ότι οι δημοτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) που κατέστρεψαν την Χώρα έχουν τέτοιο μένος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δείχνει το μέγεθος της λαϊκής επιρροής που έχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σ’ όλη την Επικράτεια και βεβαίως και στην Αθήνα. Το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού θα βλέπουν… εφιάλτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metwpo-mpakogiannh-geroulanou-hliopoulou-kata-ths-chrushs-aughs.-fobountai#ixzz5hCz3UYx0

Comments Off on Μέτωπο Μπακογιάννη-Γερουλάνου-Ηλιόπουλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Φοβούνται την τεράστια δυναμική της!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.