Απάντηση στο non paper του Μαξίμου περί “πολιτικής δίκης” της Χρυσής Αυγής

Απάντηση στο non paper του Μαξίμου περί “πολιτικής δίκης” της Χρυσής Αυγής

Μετά την επίσκεψη Βούτση η σημερινή παρουσία της συντρόφου του πρωθυπουργού, Περιστέρας Μπαζιάνα στην δίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί ακόμα μία προσπάθεια ωμής κυβερνητικής παρέμβασης στην Δικαιοσύνη.

Απόδειξη αυτής της κυβερνητικής παρέμβασης αποτελεί και το non paper που εξέδωσε σήμερα το πρωί το Μαξίμου, το οποίο αναπαρήγαγε το σύνολο του Τύπου, στο οποίο σημειώνεται χαρακτηριστικά: “Στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας, μετά τη μεταπολίτευση, της Χρυσής Αυγής, επέλεξε να παρευρεθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα”.

Αλήθεια, στις δημοκρατίες υπάρχουν “πολιτικές δίκες”; Τότε για ποια ποινική δίωξη μιλάμε περί δήθεν εγκληματικής οργάνωσης;

Η φράση που χρησιμοποίησε το Μαξίμου “πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας, μετά τη μεταπολίτευση, της Χρυσής Αυγής” αποδεικνύει ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική!

Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την σημερινή θρασύτατη ανακοίνωση της ΝΔ για την Δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις πάμπολλες κυνικές ομολογίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και του ίδιου της του προέδρου, ότι “αυτοί ήταν που έβαλαν στην φυλακή την Χρυσή Αυγή”.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο ύψος των σοβαρών περιστάσεων και να μην καταστεί έρμαιο των ωμών πολιτικών παρεμβάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sto-non-paper-tou-majimou-peri-politikhs-dikhs-ths-chrushs-aughs#ixzz5laOtPWgo

Comments Off on Απάντηση στο non paper του Μαξίμου περί “πολιτικής δίκης” της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.