ΝΔ υπέρ Φίλη για την «περιύβριση του νεκρού» εθνομάρτυρα Κατσίφα

ΝΔ υπέρ Φίλη για την «περιύβριση του νεκρού» εθνομάρτυρα Κατσίφα

Η ΝΔ σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, τοποθετήθηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου, σε κοινή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ και το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» υπέρ της μη άρσης ασυλίας του βουλευτή Νικολάου Φίλη.

Η παραγγελία της άρσεως ασυλίας έγινε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αφορούσε ποινική δίωξη κατά του Νικολάου Φίλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών για τοποθετήσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίες στήριζαν τις θέσεις των Αλβανών δολοφόνων ενάντια στην μνήμη του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Με τον εθνομηδενιστικό λόγο του Φίλη ο οποίος είναι ίδιος και απαράλλαχτος με το σύνολο της Αριστεράς διεπράχθη το αδίκημα της προσβολής της μνήμης του εκτελεσθέντος από τους Αλβανούς Κωνσταντίνου Κατσίφα όταν ακόμη η σωρός του εκρατείτο από τα όργανα του αλβανικού ανθελληνικού καθεστώτος αυθαίρετα και ηρνούντο να την παραδώσουν στους οικείους του.

Η υπόθεση Φίλη έφτασε στο ελληνικό Κοινοβούλιο μετά από μήνυση των χαροκαμένων μαρτυρικών γονέων του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η ψευδοπατριωτική εξίσου εθνομηδενιστική στην πραγματικότητα και επικίνδυνη ψοφοδεξιά της ΝΔ συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» και ζήτησε να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του Φίλη. Αυτή είναι η επίσημη θέση του κόμματος της ΝΔ και αυτό εισηγείται επισήμως η ΝΔ προς την αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου θα γίνει ψηφοφορία για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του Φίλη.

Τώρα, αν για μικροκομματικούς λόγους διαφοροποιηθούν κάποιοι βουλευτές στην αυριανή ψηφοφορία αυτό δεν αλλάζει την πολιτική ουσία της για άλλη μια φορά προδοτικής στάσης της νεοφιλελεύθερης ΝΔ του Μητσοτάκη, της ΝΔ των εθνομηδενιστών, των Καιρίδηδων και των Τατσόπουλων.

Να σημειωθεί ότι στην μήνυση για την οποία η ΝΔ δεν θέλει να εξεταστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και ο Φίλης να τύχει των βουλευτικών προνομίων της βουλευτικής ασυλίας προτείνεται ως πρώτος μάρτυρας ο πολιτευτής της ΝΔ κατ’ επάγγελμα ψηφοσυλλέκτης των εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτών, φαρμακοποιός Χαράλαμπος Καραθάνος. Άλλη μια απόδειξη της διπροσωπίας του παλαιοκομματισμού και της κοροϊδίας της ΝΔ προς τους Βορειοηπειρώτες και τον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

Η Χρυσή Αυγή κρατώντας ψηλά την σημαία του Αγώνα για την δικαίωση του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου μας και τιμώντας και με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του εθνομάρτυρα Κατσίφα ήταν η μόνη πολιτική δύναμη η οποία για λόγους όχι απλώς πολιτικούς, αλλά για λόγους ουσίας και ηθικής τάξεως, ψήφισε υπέρ της άρσεως ασυλίας του εθνομηδενιστή και υβριστή του Ήρωα Κατσίφα, Νικολάου Φίλη.

Τα γεγονότα είναι ακριβή και αληθή και το ερώτημα που τίθεται είναι, τι άλλο μπορούν να περιμένουν οι αυτοαποκαλούμενοι «εγκλωβισμένοι πατριώτες» από το κόμμα της προδοσίας και της υποταγής, δηλαδή την ΝΔ, την σφηκοφωλιά – παράταξη των εθνομηδενιστών για να της γυρίσουν την πλάτη;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nd-uper-filh-gia-thn-periubrish-tou-nekrou-ethnomartura-katsifa#ixzz5nzV96xUy

Comments Off on ΝΔ υπέρ Φίλη για την «περιύβριση του νεκρού» εθνομάρτυρα Κατσίφα

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.