Άγριες συμπλοκές μεταξύ αφγανών, πακιστανών και γεωργιανών στις φυλακές Κορυδαλλού – Τρεις μαχαιρωμένοι!

Στο ίδιο έργο θεατές, στην οικτρά κατάσταση χάους που επικρατεί στις φυλακές, με τις συμμορίες αλλοδαπών να συμπλέκονται για τα πρωτεία, καθώς ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή στις φυλακές Κορυδαλλού, αυτή τη φορά με τρεις αφγανούς τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στη Β’ Πτέρυγα, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ομάδων κρατουμένων.

Στη φασαρία ενεπλάκησαν αφγανοί, πακιστανοί και γεωργιανοί κρατούμενοι. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, κρατούμενοι έσπασαν μία κλειδαριά προς την Α’ Πτέρυγα, με συνέπεια τα επεισόδια να γενικευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούμενοι αφαίρεσαν κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, γεγονός που χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρό, καθώς αν επιβεβαιωθεί, θα εγκυμονεί ο κίνδυνος απόδρασης, ενώ θα κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων.

Οι τρεις αφγανοί κρατούμενοι που μαχαιρώθηκαν μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί αποφασίστηκε να διακομιστούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Το γεγονός ότι ενώ έγινε «χαμός» συμπλοκών και υπήρξαν και τρεις τραυματίες, το υπουργείο στην ανακοίνωσή του λέει ότι υπήρξαν «περιορισμένης έντασης επεισόδιο»(!), δείχνει την… σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την τραγική αυτή κατάσταση στο υπουργείο, δείχνοντας πραγματικά την αδυναμία τους να ελέγξουν έστω και στοιχειωδώς την ασφάλεια στις φυλακές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agries-sumplokes-metaju-afganwn-pakistanwn-kai-gewrgianwn-stis-fulakes-koru#ixzz5qSB3m0sw

Comments Off on Άγριες συμπλοκές μεταξύ αφγανών, πακιστανών και γεωργιανών στις φυλακές Κορυδαλλού – Τρεις μαχαιρωμένοι!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.